Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις για κλοπές - Είχαν "ξαφρίσει" σ' ένα μήνα 56.000 ευρώ!

Πάτρα: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. τρεις για κλ...

Σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθησαν χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις Έλληνες, ηλικίας 21, 15, 14 ετών, σε βάρος των οποίων και ενός 23χρονου συνεργού τους, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξή διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Ειδικότερα συλληφθέντες μετέβηκαν με όχημα  στην Οβρυά Πατρών, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν μονοκατοικία αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπίσουν του όχημα τους σε κοντινή απόσταση.

Στη θέα των αστυνομικών οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να προσκρούσουν αρχικά σε διερχόμενο όχημα και να στη συνέχεια σε ένα σταθμευμένο όπου και ακινητοποιήθηκαν. Μετά από πεζή καταδίωξη που ακολούθησε οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις από τους τέσσερις ημεδαπούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως διαρρηκτικά εργαλεία ένα μεταλλικό μπουζόκλειδο και ένα μάλλινο γάντι.

Από την επισταμένη αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, προέκυψε ότι, οι δράστες ενεργώντας από κοινού και με συγκεκριμένη μέθοδο, είχαν διαπράξει τον τελευταίο μήνα άλλες έντεκα κλοπές και διαρρήξεις σε οικείες στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Από την παράνομη δράση τους οι τέσσερις ημεδαποί είχαν αποκομίσει περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 56.000 ευρώ.

Από τον έλεγχο των στοιχείων που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι σε βάρος του 21χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της 17ης τακτικής Ανακρίτριας Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη που είχε συμβεί την 24-9-2011, στα Μέγαρα Αττικής.

Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης των διακεκριμένων κλοπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις