Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στις 28 Απριλίου στην Πάτρα ο Φώτης Κουβέλης

Στις 28 Απριλίου στην Πάτρα ο Φώτης Κουβέλης

Τη Δευτέρα η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Αχαΐα

Προσδιορίστηκε από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ΔΗΜ.ΑΡ. η μέρα της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος κ. Φώτη Κουβέλη στην Αχαΐα, για το Σάββατο 28-4-2012.
Λεπτομέρειες και αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν από την εκλογική επιτροπή Αχαΐας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ η Εκλογική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας, θα παρουσιάσει επίσημα τους υποψήφιους βουλευτές του νομού σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της, Κανακάρη 143 & Γεροκωστοπούλου στον 3ο όροφο.

ΠΕΡΙΟΕΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ –ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μετά την ολοκλήρωση και της χθεσινής πολιτικής εκδήλωσης στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Πάτρα, η εκλογική επιτροπή Αχαΐας και οι υποψήφιοι βουλευτές μπαίνουν στην τελική ευθεία των εκλογών εντείνοντας τις περιοδείες σε αστικά κέντρα και την περιφέρεια του νομού.

Ήδη σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές Αλεξανδράτου Ελευθερία, Καρβουνιάρης Γιώργος, Λεκατσάς Νίκος και Παναγιωτόπουλος Νικόλας πραγματοποίησαν επίσκεψη στην κεντρική Διοίκηση του ΟΤΕ και στη συνέχεια στα σουπερμάρκετ  Carrefour και  Lidl, όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό.

Το Σάββατο 21/4 το πρωί,  κλιμάκιο αποτελούμενο από τους  υποψήφιους βουλευτές Καρβουνιάρη Γιώργο, Κόκλα Δημήτρη, Παγανό Λεωνίδα, Παπαγεωργίου Ηρακλή, Τσούκαλη Νίκο και Παναγιωτόπουλο Νικόλα θα περιοδεύσει στα Καλάβρυτα, τη Βλασία και τη Χαλανδρίτσα,
Ενώ την Κυριακή 22/4 οι υποψήφιοι βουλευτές Αλεξανδράτου Ελευθερία, Κριμπάς Γιάννης και Τσούκαλης Νίκος θα επισκεφθούν τη Δυτική Αχαΐα και την Κάτω Αχαγυιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις