Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συμφώνησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για την προβολή των κομμάτων

Πάτρα: Συμφώνησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Τα βρήκαν για την κατανομή των πινακίδων

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 16:30 το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας στο οποίο τελικά πάρθηκε σχεδόν ομόφωνη απόφαση (διαφώνησε μόνο ο Δημήτρης Αϊβαλής) για την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Η συνεδρίαση διεξήχθη επειδή την Πέμπτη το ΠΑΣΟΚ απαίτησε ουσιαστικά να μην παραχωρηθούν διαφημιστικές πινακίδες στα κόμματα που δεν εκπροσωπούνται στη Βουλή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί εκεί να ληφθεί, όπως ο νόμος απαιτεί, κάποια απόφαση.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ δήλωσε πως το κόμμα δεν επιθυμεί καμία πινακίδα και αποχώρησε.

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος ζήτησε να τηρηθεί η αρχή της αναλογικότητας, ο Κώστας Χριστόπουλος δίκαιη την προτεινόμενη κατανομή, ο Χρήστος Πατούχας ζήτησε να διευκολυνθούν τα μικρότερα κόμματα, ενώ ο κ. Αϊβαλής υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανείς.

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) πάντως τόνισε  ότι το κόμμα του θα «βάλει αφίσες όπου γουστάρει». Τέλος  αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Γρηγόρη ο οποίος τόνισε ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί η οποιαδήποτε προβολή στα «σκυλιά της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις