Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: Επιλογή σύνεσης και ευθύνης η Νέα Δημοκρατία

Νίκος Παπαδημάτος: Επιλογή σύνεσης και ε...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας συναντήθηκε χθες με στελέχη του κόμματος, μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης

Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που έχει με πολίτες σε όλο το Νομό Αχαΐας, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος συναντήθηκε χθες με στελέχη του κόμματος, μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης. Ο κ. Παπαδημάτος συζήτησε εκτενώς τα ζητήματα που απασχολούν ενόψει και της τελικής ευθείας της προεκλογικής περιόδου, ακούγοντας με προσοχή δεκάδες έμπειρα στελέχη τα οποία του εξέφρασαν τις απόψεις τους για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πορευθεί το κόμμα όχι μόνο πριν, αλλά κυρίως μετά τις εκλογές, για να μπορέσει να επιτύχει τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάταξη της Πατρίδας.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη συστράτευσης ενόψει της εθνικής Μάχης της 6ης Μαΐου, καθώς και στην σημασία της εκφοράς «ενιαίου πολιτικού λόγου» από όλα τα στελέχη του κόμματος στο Νομό.

Ξεχωριστή έμφαση έδωσε και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους κατά το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές για ελαχιστοποίηση των διαρροών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας σε σχηματισμούς οι οποίοι, όπως τόνισε «πολιτεύονται με οπορτουνισμό και μηδενισμό των πάντων, προσπαθώντας να επενδύσουν στην οργή των πολιτών».

«Όλοι μαζί, πρέπει να δώσουμε μάχη για να μειωθεί η επιρροή των συγκεκριμένων σχηματισμών και να αποτελέσει η Νέα Δημοκρατία την επιλογή σύνεσης και ευθύνης της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις