Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Νομοθετική ασπίδα για τους δανειολήπτες της Αχαΐας»

Ν. Παπαδημάτος: «Νομοθετική ασπίδα για τ...

Παρέμβαση του πολιτευτή Αχαίας της ΝΔ

«Η θεσμική διασφάλιση των δανειοληπτών της Αχαϊκής τράπεζας πρέπει να αποτελέσει πρωτεύοντα στόχο του πολιτικού δυναμικού της Αχαΐας» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος και προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Χιλιάδες συμπολίτες μας από την μια μέρα στην άλλη γνώρισαν την ανατροπή των επιχειρηματικών δεδομένων και προσπαθειών τους. Αλλά και ιδιώτες δανειολήπτες βρέθηκαν επί ξύλου κρεμάμενοι. Είναι ευχής έργο, όμως, το γεγονός ότι τον αρχικό αιφνιδιασμό διαδέχθηκε η αντίδραση και η συσπείρωση για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων.

Η σύσταση φορέα αποτελεί το πρώτο θετικό βήμα για να αντιμετωπισθούν τα πολλά και σύνθετα προβλήματα, τα οποία προέκυψαν από την απρόσμενη παύση της λειτουργίας της Αχαϊκής.»

Και σημειώνει στην συνέχεια ο κ. Παπαδημάτος:

«Επέρχονται αλλαγές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Πρέπει, κυρίως, να επιμένουμε ώστε να ρυθμισθούν νομοθετικά τα δάνεια των πελατών της Αχαϊκής με πρόβλεψη περιόδου χάριτος και μακρύ χρόνο αποπληρωμής τους, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους οι δανειολήπτες.

Τέλος, επισημαίνω ότι πρέπει να ορθώσουμε τείχος για να αποτραπεί κάθε σκέψη μεταβίβασης των δανείων σε ξένη εισπρακτική εταιρία.

Στον αγώνα των δανειοληπτών δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι είμαι και θα είμαι στο πλευρό τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις