Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στο ίδιο έργο θεατές - Προβλήματα στις παραθαλάσσιες περιοχές όταν "χτυπά" η κακοκαιρία - Φωτό

Πάτρα:Στο ίδιο έργο θεατές - Προβλήματα ...

Περιφέρεια, Δήμος και Κτηματική σήμερα στο ίδιο τραπέζι

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία σε διάφορα σημεία της παραλιακής της Πάτρας, από το Ρίο μέχρι τα Βραχναίικα και κυρίως στις Ιτιές ,όπου η θάλασσα βγήκε στη στεριά και προκάλεσε πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, καθώς βρίσκονται στο ίδιο έργο θεατές.

Το κύμα σκάει στο δρόμο όπου μαζί με τα νερά βγαίνουν και πέτρες. Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Πολιτική Προστασία Αχιλλέας Γεωργακόπουλος σήμερα στη 1 το μεσημέρι στο γραφείο του έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων (Περιφέρεια, Κτηματικη) προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις μιας και ο αιγιαλός ανήκει στη ζώνη ευθύνης της Κτηματικής.

Όπως τονιζει στο σημείο όπου χθες πλημμύρισε η ΠΕΟ χρειάζεται μια κατασκευή, που θα σταματά το κύμα, ενώ σύνηθες είναι το φαινόμενο, κυματα ,πέτρες και χώματα να πλημμυρίζουν διάφορα παραλιακά σημεία, όπως είναι τα Ροϊτικα, το Ρίο κλπ.

Σήμερα μηχανήματα του Δήμου προχωρούν σε καθαρισμούς, αναφέρει οκ. Γεωργακόπουλος, ενώ ο Δήμος χρειάζεται να βρει λύση και στα προβλήματα που υπάρχουν κάθε φορά και στη Μαρίνα της Πάτρας. Χθες πολλά σκάφη κινδύνευσαν ενώ ένα απο αυτά βυθίστηκε.

Δείτε φωτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις