Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Διέγραψε τη Βίβιαν Σαμούρη η Δημοτική Ομάδα - Τη θεωρούν υπεύθυνη για τα παρακμιακά φαινόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Πάτρα: Διέγραψε τη Βίβιαν Σαμούρη η Δημο...

Η απόφαση όπως αναφέρει η Δημοτική Ομάδα ελήφθη με 17 ψήφους υπέρ, μια αποχή και μια απουσία (της κ. Σαμούρη)

Στη διαγραφή της Βίβιαν Σαμούρη από την παράταξη Δημαρά, προχώρησε η Δημοτική Ομάδα  "Τώρα για την Πάτρα". Όπως αναφέρει, η απόφαση ελήφθη μετά από ψηφοφορία με 17 ψήφους υπέρ, μια αποχή και μια απουσία, αυτή της κ. Σαμουρη.  Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχή ήταν του κ.Γρηγόρη,  με το αιτιολογικό ότι η δική του "φιλοσοφία" αντίκειται γενικά στις διαγραφές. Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Ομάδα υποστηρίζει ότι τη βασική ευθύνη για τα διαλυτικά και παρακμιακά φαινόμενα, που παρατηρούνται τελευταία, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρει η Πρόεδρος του Σώματος Βίβιαν Σαμούρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται διαλυτικά και παρακμιακά φαινόμενα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου,  που παρεμποδίζουν το  όργανο να εκπληρώσει την αποστολή του, μειώνοντας ταυτόχρονα το κύρος και την αξιοπιστία του στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Σε ειδική συνεδρίαση της Δημοτικής ομάδας «Τώρα για την Πάτρα» συζητήθηκε αναλυτικά το παραπάνω πρόβλημα και διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων ότι την κύρια και βασική ευθύνη φέρει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία, μη διαθέτοντας την εμπιστοσύνη του σώματος, αφού δεν εκλέχτηκε για τη θέση αυτή αλλά ορίστηκε αναγκαστικά εκ του νόμου, αδυνατεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στο ρόλο της.

Η κυρία Σαμούρη παρότι κλήθηκε στη συνεδρίαση της Δημοτικής ομάδας δεν παρευρέθηκε και με δημόσια απαξιωτική για τη Δημοτική Ομάδα και την Παράταξη ανακοίνωσή της, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να  συνεργαστεί για την εξεύρεση λύσης, αγνοώντας προκλητικά τη λειτουργία της Δημοτικής Ομάδας.

Μετά από τα παραπάνω η Δημοτική ομάδα προχώρησε στη διεξαγωγή  ψηφοφορίας και με 17 ψήφους υπέρ, μια αποχή και μια απουσία (της κυρίας Σαμούρη) αποφάσισε τη  διαγραφή της κυρίας Ακριβής Σαμούρη από μέλος της Δημοτικής Ομάδας της  Παράταξης «Τώρα για την Πάτρα».

 

1.            ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΟΥΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

2.            ΒΑΦΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

3.            ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4.            ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

5.            ΓΙΑΛΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6.            ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7.            ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

8.            ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

9.            ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

10.       ΛΕΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

11.       ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

12.       ΜΑΝΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

13.       ΜΑΣΣΑΡΑΣ ΧΑΡΗΣ

14.       ΜΠΟΥΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

15.       ΠΑΤΡΩΝΗ ΑΘΗΝΑ

16.       ΣΙΓΑΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

17.       ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

18.       ΦΙΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις