Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Δεν ήταν αρεστή η παρουσία μας στη νέα διοίκηση του Γ.Ν. Αιγίου»

«Δεν ήταν αρεστή η παρουσία μας στη νέα ...

Ανοικτή επιστολή των Νίκου Τσάνη, Αντώνη Παπαχριστόπουλου και Βασίλη Καρέλη

Με ανοικτή επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, τον Διοικητή ΠΕΣΥ Δημήτρη Κατσικόπουλο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου, Κώστα Φωτόπουλο, τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Αιγίου, Νίκος Τσάνης, Αντώνης Παπαχριστόπουλος και Βασίλης Καρέλης, όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, θεωρούν ότι δεν υπάρχει ικανό άτομο στην νέα σύνθεση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν ήταν αρεστή η παρουσία τους στο νέο Δ.Σ. και ότι θα κάνουν παρεμβάσεις όποτε χρειάζεται να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις.

Αναλυτικά στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στους βουλευτές του Νομού Αχαΐας και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Αιγιαλείας αναφέρει τα εξής:

«Μπράβο σας Κύριοι,

που από τον τέταρτο Δήμο της Πελοποννήσου, Δήμο Αιγιαλείας, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΙΚΑΝΟ, να συμπεριλάβετε στη νέα σύνθεση της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας.

ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΟΙ

Δεν ήταν αρεστή η παρουσία μας στη νέα διοίκηση, επειδή τα χρονίζοντα σοβαρά προβλήματα προσπαθήσαμε να τα αναδείξουμε και να τα προωθήσουμε στο μέτρο του εφικτού για την επίλυση τους, με την αγαστή συνεργασία του προηγούμενου Διοικητή κ. Κοσμόπουλου Δημήτρη. Με γνώμονα πάντα την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου μας, γιατί πιστεύουμε στην καλύτερη παροχή υγείας στους Συμπολίτες μας. Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως δεν θα αποσιωποιηθούν δρομολογημένες αποφάσεις.

Κύριοι, ως Αιγιώτες σας δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε την πορεία λειτουργίας του Νοσοκομείου μας και την υλοποίηση των επί θητεία μας σοβαρών αποφάσεων, με τον πρέποντα τρόπο και αν χρειασθεί θα κάνουμε τις δέουσες παρεμβάσεις μας για την επίλυση των».

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις