Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αδιανόητη κατρακύλα: Διεκόπη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω αιφνίδιας στάσης εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων!!!

Αδιανόητη κατρακύλα: Διεκόπη η συνεδρίασ...

Βρήκαν τρόπο να λήξουν τη συζήτηση για τον Κανονισμό Λειτουργίας με την προκλητική ανοχή της αντιπολίτευσης

Δεν έχει τέρμα ο κατήφορος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, το οποίο διολισθαίνει σε επικίνδυνες οδούς, από την εμμονή ορισμένων να "θάψουν" με κάθε τρόπο την πόλη. Το σημερινό έκτροπο με πρωταγωνιστές τους δημοτικούς υπαλλήλους θυμίζει άλλες εποχές και δεν τιμά ούτε την Πάτρα, ούτε τους δημότες, ούτε το δημοτικό συμβούλιο.

Όλα συνέβησαν στις 7 σήμερα  το απόγευμα  όταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας διακόπηκε, εξαιτίας αιφνιδιαστικής στάσης εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου, από την ώρα εκείνη μέχρι τις 10 το βράδυ, αντιδρώντας στο νέο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Δήμου, τον οποίο  έφερε προς ψήφιση η δημοτική Αρχή και με τον οποίο διαφωνούν.

Οι υπάλληλοι ...σφύριξαν και έληξε!!!! η συνεδρίαση του Σώματος με την προκλητική ανοχή του Προεδρείου αλλά και του συνόλου των μελών της αντιπολίτευσης που έδειξαν να το θεωρούν φυσιολογικό το ότι η στάση ξεκίνησε ξαφνικά και προκάλεσε το τέλος της συνεδρίασης.

Η πρόεδρος του Σώματος ενώ η συζήτηση ήταν λίγο πριν την ψήφιση του Οργανισμού, ανέγνωσε κείμενο της απόφασης των υπαλλήλων που της παραδόθηκε εκείνη την ώρα για την στάση εργασίας  και ακολούθως έληξε τη συνεδρίαση, ανακοινώνοντας ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς συμμετέχουν σε αυτή οι υπάλληλοι που κρατούν τα πρακτικά.

Στην συνέχεια η κ. Σαμούρη αποχώρησε, χωρίς να διευρευνηθεί η δυνατότητα ορισμού μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου για να κρατάει τα πρακτικά ή να συζητηθεί καν το ενδεχόμενο της συνέχισης της συνεδρίασης μετά τις 10 το βράδυ οπότε και έληγε η αποχή.

Στελέχη της δημοτικής Αρχής εξέφραζαν τις έντονες επιφυλάξεις τους για το κατά πόσον η κήρυξη της συγκεκριμένης στάσης εργασίας υπήρξε σύννομη και επιφυλάσσονται να διερευνήσουν  σε συνεννόηση με τη νομική υπηρεσία του δήμου, αν υπάρχουν και πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τόσο σε υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και σε αιρετούς.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και άπαντες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην πόλη και τους ανθρώπους της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις