Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΟΛΠΑ: Εξασφάλισε την επιβεβαίωση της Διαχειριστικής Επάρκειας για το ΕΣΠΑ

ΟΛΠΑ: Εξασφάλισε την επιβεβαίωση της Δια...

Απο την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Tην Επιβεβαίωση Διαχειριστικής Επάρκειας για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο του Κοινοτικού Προγράμματος ΕΣΠΑ για την περίοδο 2007-2013, εξασφάλισε ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών Α.Ε. από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η Διαχειριστική Επάρκεια δόθηκε στις Διευθύνσεις  Διοικητικού-Οικονομικού (Τμήμα Διοικητικού, Τμήμα Οικονομικού, Γραφείο Προμηθειών) και στην Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας (Τμήμα Μελετών-Κατασκευών, Τμήμα Συντήρησης Χερσαίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων, Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Συντήρησης Μηχανημάτων).
Έτσι ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. αποκτά ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την υλοποίηση σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα του Λιμένα με εκμετάλλευση των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Tην Επιβεβαίωση Διαχειριστικής Επάρκειας για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο του Κοινοτικού Προγράμματος ΕΣΠΑ για την περίοδο 2007-2013, εξασφάλισε ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών Α.Ε. από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η Διαχειριστική Επάρκεια δόθηκε στις Διευθύνσεις  Διοικητικού-Οικονομικού (Τμήμα Διοικητικού, Τμήμα Οικονομικού, Γραφείο Προμηθειών) και στην Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας (Τμήμα Μελετών-Κατασκευών, Τμήμα Συντήρησης Χερσαίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων, Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Συντήρησης Μηχανημάτων).

Έτσι ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. αποκτά ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την υλοποίηση σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα του Λιμένα με εκμετάλλευση των χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις