Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Μας αναστατώνει ο Χρυσοχοϊδης μόνο και μόνο για να … επανεκλεγεί!

Ν. Παπαδημάτος: Μας αναστατώνει ο Χρυσοχ...

Δήλωση του Αχαιού πολιτικού για τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό

Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν λύνεται προεκλογικά. Το χειρότερο είναι ότι αντιμετωπίζεται με εγκληματική προχειρότητα και με ατομική πολιτική ιδιοτέλεια. Αγωνιά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την εκλογή του στη Περιφέρεια της Αθήνας και την πληρώνουν με αναστάτωση οι τοπικές κοινωνίες. Ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης δεν έχει κάποιο αποτελεσματικό σχέδιο για το πρόβλημα.

Απλώς, εκείνο που έκανε ήταν να εκπονήσει ένα προσωπικό προεκλογικό σχέδιο για να καλμάρει τους ψηφοφόρους της Β’ Αθηνών, προσβλέποντας σον σταυρό προτίμησης.

Δεν δικαιούται, όμως, ο υπό προθεσμία Υπουργός να αναστατώνει τις τοπικές κοινωνίες. Να στέλνει τελεσίγραφα και να θέτει ασφυκτικού χρονικού περιεχομένου χρονοδιαγράμματα για τη εξεύρεση κέντρων φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα. Να θέλει τη στέγαση 30.000 μόλις μεταναστών από το ένα και πλέον εκατομμύριο που κυκλοφορεί στη χώρα μας.

Δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα προεκλογικά και στο πόδι, ούτε προσφέρεται για παραπλάνηση των ψηφοφόρων.

Καλείται, λοιπόν, ο κ. Χρυσοχοϊδης να σταματήσει αμέσως τη διαδικασία εξεύρεσης χώρων. Καλείται, επίσης, να διατυπώσει θέσεις και προτάσεις για την συνολική διαχείριση ενός προβλήματος που υπερβαίνει κατά πολύ τα όποια τερτίπια και τις ιδιοτελείς πολιτικές επιδιώξεις ενός ανασφαλούς Υπουργού.

Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με ‘’μάντρωμα’’ των αλλοδαπών που διαβιούν στη χώρα μας. Ούτε με συνεχείς αναστατώσεις των τοπικών κοινωνιών και αποσπασματικές πρωτοβουλίες βραχύβιας στόχευσης, που εξυπηρετεί ατομικά πολιτικά και κομματικά συμφέροντα.

Το μείζον της υπόθεσης είναι, μόλις προκύψει η νέα κυβέρνηση να αναλάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες, που θα πείσουν τους εταίρους μας στην Ε.Ε ότι η Ελλάδα πρέπει να πάψει να λογίζεται χώρα- αποθήκη της λαθρομετανάστευσης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις