Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Με τους πολίτες δεν πρέπει να τα λέμε μόνο προεκλογικά"!

"Με τους πολίτες δεν πρέπει να τα λ...

Καθημερινές επαφές του υποψήφιου βουλευτή με κομματικά στελέχη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Υποψηφίου Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, για τις επερχόμενες εκλογές και τις τελευταίες ημέρες είχε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς από τις περιοχές Ρίου και Δυτικής Αχαΐας, στην προσπάθεια συσπείρωσης της παράταξης με στόχο την αυτοδυναμία αλλά και την ενίσχυση της παρουσίας του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, δίνει έμφαση στην ανάγκη ανανέωσης του κόμματος και της πολιτικής ζωής του τόπου,  στον διαχωρισμό αυτών που κουβαλούν ευθύνες έχοντας ασκήσει διοίκηση με όσους δεν έχουν ποτέ εμπλακεί και θέλουν να προσφέρουν στους συμπολίτες και τον τόπο τους,ενώ καυτηρίασε έντονα την κλασσική συνήθεια των πολιτευόμενων να "βομβαρδίζουν ανελέητα" - όπως τονίζει- "τον απλό και χιλιοβασανισμένο κοσμάκη αυτήν την περίοδο για να τους θυμίσουν την ύπαρξή τους εν όψει της κάλπης"!

Επ' αυτού ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος υπογράμμισε με επιμονή:

"Ακούω καθημερινά, γραφεία ν' ανοίγουν και πολιτικά πρόσωπα να κόπτονται πως αίφνης βρίσκονται κοντά τους πολίτες. Πολλοί, δυστυχώς, τώρα άνοιξαν τις πόρτες τους.Τώρα αποζητούν τους πολίτες. Κι όμως! Είναι πραγματικά παλαιοκομματικό κι εκτός εποχής, προπαραμονές εκλογών να "σπάνε τα τηλέφωνα"¨στα σπίτια και να εμφανίζονται ορισμένοι να γίνονται "χαλί" για κάποιες ψήφους!

Αυτή η νοοτροπία, δεν βοηθά ούτε το κόμμα,ούτε και την αναζωογόνηση  του πολιτικού συστήματος, που κούρασε με αυτές τις ξεπερασμένες μεθόδους που αν μη τι άλλο αγανακτούν τους ψηφοφόρους.Οι πολίτες έχουν  καταλάβει πλέον ποιοι τους ενθυμούνται προεκλογικά και γιατί.Την Κυριακή των εκλογών θα καταδικάσουν τους δήθεν και τους ευκαιριακούς,αλλά και τους ξεπερασμένους της πολιτικής"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις