Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το θέμα της δημοτικής μπάντας

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το θέμα της δημοτ...

Ανακοίνωση απο την παράταξη

Ανακοίνωση για το θέμα της μπάντας του Δήμου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Δημοτική Αρχή της “ενότητας της αριστεράς” της Πάτρας έκανε πάλι το θαύμα της.

Αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της Μπάντας, ενός μουσικού συνόλου ιστορικού που την λειτουργία της σεβάστηκαν ακόμα και μεταξάδες και δοσίλογοι της κατοχής μέχρι και η χούντα.

Συνασπισμός και Δημοκρατική Αριστερά και ο εκλεκτός τους Δήμαρχος με τον εκβιασμό της πείνας (έχουν απλήρωτους τους μουσικούς 1 χρόνο), υποχρέωσαν τους μουσικούς να αποδεχθούν ορισμένου χρόνου συμβάσεις, παρ' ότι εργάζονται χωρίς διακοπή πάνω από 8 χρόνια, για να βρει “νόμιμο” τρόπο στα πλαίσια του Καλλικράτη , της αντιλαϊκής πολιτικής της μαύρης συγκυβέρνησης, για να καταβάλει τα δεδουλευμένα. Γι' αυτήν την αντεργατική εξέλιξη σε βάρος των 34 μουσικών έβαλαν το χεράκι τους παρασκηνιακά αλλά και φανερά οι δύο περιφερειάρχες Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας διορισμένοι με την γνωστή “αξιοκρατική” διαδικασία, από τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και οι άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου πλην της παράταξης του ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Τώρα αποκαλύπτεται ότι αυτή η πολιτική όχι μόνο είναι σε βάρος των εργαζομένων αλλά διαλύει ένα μουσικό σύνολο που μπορεί να αποτελέσει μοχλό για να αναπτυχθεί η μουσική και ο πολιτισμός προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις