Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ

Πάτρα: Ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρω...

Με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών με αφορμή την απόφαση που έλαβε για ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, αναφέρει τα παρακάτω: "Η κυβέρνηση του «Μαύρου Μετώπου», στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει το διογκούμενο λαϊκό κίνημα μετά από τις διαστάσεις που προσέλαβε η οργανωμένη παρέμβαση από τις Λαϊκές Επιτροπές και τα Ταξικά Συνδικάτα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της και το χαράτσι των ακινήτων στη ΔΕΗ καταφεύγει σε άκρατη κινδυνολογία, τρομοκρατία, εκβιασμούς και απειλές (διακοπές ρεύματος – κατασχέσεις ακινήτων)  προκειμένου να σπάσει το διογκούμενο ρεύμα ανυπακοής.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

Πρέπει να περιμένουμε φυσιολογικά, ότι αν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» θα επινοήσει και άλλους τρόπους χρησιμοποιώντας πάντα ψευτοδιλήμματα,απειλές, εκβιασμούς , τους ακριβοπληρωμένους μεγαλοδημοσιογράφους και τα κάθε λογής όργανα τους.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συναντήσουν πάλι την μαζική – οργανωμένη αντίδραση και αντίσταση όλων, μέσα από τη συμμετοχή μας στη δράση της Λαϊκής Επιτροπής.

Η Λαϊκή Επιτροπή αποφάσισε νέο κύκλο αγωνιστικών - μαχητικών κινητοποιήσεων που σύντομα θα ανακοινωθεί με στόχο: Η λαϊκή πάλη να καταργήσει τώρα το χαράτσι στα ακίνητα μαζί με την κυβέρνηση τους.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

1.   Να συνεχιστεί με επιμονή και πιο μαζικά η υποβολή στις εφορίες αιτήσεις απαλλαγής δηλώνοντας «αδυναμία πληρωμής» και προσκομίζοντας το στη ΔΕΗ από όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι λόγω εισοδήματος ή άλλων λόγων (πληροφορίες – αιτήσεις κάθε απόγευμα 6-8 Φωκαίας 26).

2.   Να προχωρήσουμε σε ομαδική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο δικαστήριο κατάργησης ή αναστολής είσπραξης του χαρατσιού κατά της ΔΕΗ.

Τα απαιτούμενα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Α) Ταυτότητα (φωτοτυπία μπρος- πίσω)

Β) Λογαριασμό ΔΕΗ (φωτοτυπία)

Γ) Απόδειξη πληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ (φωτοτυπία)

Τα προσκομίζουμε στα γραφεία κάθε απόγευμα 6-8 Φωκαίας 26 από Τρίτη 13/03. Η οικονομική συμμετοχή για τα δικαστικά έξοδα ορίστηκε στα 2€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις