Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Με υλικά του χθες...δεν χτίζεται το αύριο"!

"Με υλικά του χθες...δεν χτίζεται τ...

Αυτό τόνισε ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος στην Κλειτορία

Για πολλοστή φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επισκέφθηκε τη ορεινή Αχαία και συγκεκριμένα την Κλειτορία.Ήταν μια μη  προγραμματισμένη περιοδεία, προκειμένου να έρθει σ' επαφή με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και κομματικά στελέχη εν μέσω μια κρίσιμης πολιτικής περιόδου που θέλει τους πολιτικούς στο στόχαστρο, με αποδοκιμασίες και θερμά επεισόδια.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, για άλλη μια φορά διαπίστωσε - όπως τονίζει "ότι ο κόσμος απεχθάνεται το στείρο πολιτικάντικο ύφος και το δήθεν αφού αυτό είναι που απωθεί πλέον τον πολίτη" και με τους δεκάδες κατοίκους που συναντήθηκε, μίλησε φιλικά και ανοιχτά, ζητώντας ν' ακούσει τις ενστάσεις τους για όσα παρακολουθούν, εξηγώντας παράλληλα πως το "μνημόνιο δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται αβασάνιστα σαν μία απλή έννοια, αφού μεταξύ του πρώτου και δεύτερου οι διαφορές είναι πολλές, ενώ και η χρονική απόσταση μεταξύ αυτών, δηλαδή των 2,5 ετών, διαφοροποιεί  το ένα από το άλλο ως προς το περιεχόμενο αλλά και την  αναγκαιότητά τους" .

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές, υποστήριξε πως "οι διαρροές προς τα "δεξιότερα" δεν έχουν νόημα αν πρόκειται για διαμαρτυρία και μόνο κι όχι ιδεολογία", προσθέτοντας πως "στις κάλπες οι πολίτες πρέπει να διαλέξουν μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα επαναπροσδιορίσει την πολιτική της χώρας, θα αποκαταστήσει αδικίες και θα δώσει ευκαιρίες στους νέους να δράσουν,να εργαστούν και να παράξουν".

Σε ότι αφορά στα πρόσωπα, ο υπ. βουλευτής, παραδέχθηκε πως κάποια προκαλούν ή κούρασαν, ζήτησε όμως αυτό να μην  συμπαρασύρει την ουσία τη πολιτικής και της δημοκρατίας μας, λέγοντας με ευθύτητα:" Όλοι θα κριθούν σκληρά.Συμπεριφορές, τακτικές, πλουτισμοί και αποφάσεις.Ένα είναι σίγουρο. Πως σε μια χώρα που αποζητά τη χαμένη της ελπίδα, το αύριο δεν χτίζεται με υλικά του χθες. Θέλουμε μια νέα Κυβέρνηση, ένα νέο Πρωθυπουργό με νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν αύριο το κράτος, ώστε οργανωμένα να φέρουν πίσω τα χαμένα, τα λεϊλατημένα καθώς και τα όνειρα της νεολαίας "!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις