Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Εξιχνίαση κλοπής καλωδίων χαλκού από κατάστημα της ΔΕΗ

Αίγιο: Εξιχνίαση κλοπής  καλωδίων χαλκού...

Κατασχέθηκε μισός τόνος καλωδίων χαλκού

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κλοπή  που είχε συμβεί πριν τρείς μέρες στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 24 και 18 ετών για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, την (4-3-2012) πολύ νωρίς το πρωί, οι τρείς δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο του καταστήματος της ΔΕΗ στο Αίγιο και αφαίρεσαν μισό τόνο καλωδίων χαλκού συνολικής αξίας 1500 ευρώ.

Από την Αστυνομική έρευνα  που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι τρεις ημεδαποί. Σε αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε  σε καταυλισμούς στην περιοχή  Σελινούντα Αιγίου όπου διαμένουν, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο ένα Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο φορτωμένο με τα καλώδια Χαλκού που είχαν αφαιρέσει.

Τα καλώδια χαλκού που βρέθηκαν αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο της ΔΕΗ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου.

2. Άλλη μια εξιχνίαση κλοπής καλωδίου χαλκού στο Αίγιο.

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, κλοπή  που είχε συμβεί πριν δέκα μέρες στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, ενός ημεδαπού άνδρα ηλικίας 33 ετών για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 26-2-2012 πολύ νωρίς το πρωί, στο Αίγιο ο 33χρονος διέρρηξε  δύο υπηρεσιακά σταθμευμένα  οχήματα της ΔΕΗ και αφαίρεσε 300 μέτρα καλώδιο χαλκού συνολικής αξίας 2000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι ο 33χρόνος ημεδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις