Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεσημασμένος ο ένας από τους ληστές της Αιγείρας

Σεσημασμένος ο ένας από τους ληστές της Αιγείρας

Παλαιός "γνώριμος" των αστυνομικών ο δράστης

Πλούσιο  παρελθόν στις ληστείες τραπεζών  είχε ο ένας από τους δράστες  της κινηματογραφικής ληστείας  που είχε γίνει πριν από  13 μήνες στην Εθνική τράπεζα στην Αιγείρα Αχαΐας με λεία 31.074,80 ευρώ! Η έρευνα της Ασφαλείας Αιγίου αποκάλυψε την ταυτότητα του 35χρονου Αλβανού, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη η ταυτότητα των τριών συνεργών του.

Στις 24 Ιανουαρίου 2011, οι τέσσερις κουκουλοφόροι  είχε γκρεμίσει με ένα κλεμμένο από την Αργυρούπολη τζιπ την πόρτα του υποκαταστήματος και είχαν ακινητοποιήσει τους υπαλλήλους με την απειλή «Καλάσνικοφ». Όταν εκείνοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, οι ληστές πήραν τα χρήματα και έφυγαν με ένα δεύτερο αυτοκίνητο κλεμμένο από το Χαλάνδρι, το οποίο εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση.

Έπειτα, συνέχισαν με ένα τρίτο που  είχαν κλέψει από τον Πειραιά και του είχαν τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας από ίδιου τύπου όχημα τις οποίες είχαν κλέψει από την Πιερία, ως το Ξυλόκαστρο που το εγκατέλειψαν και αυτό και διέφυγαν με άγνωστο μέσο! Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τη σύλληψή του και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις