Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Σίρλεϋ Βαλεντάιν" στην Πάτρα

"Σίρλεϋ Βαλεντάιν" στην Πάτρα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στο Δημοτκό Θέατρο Απόλλων

Στο πλαίσιο  της πολιτικής των μετακλήσεων  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας προσκάλεσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου να παρουσιάσει στη πόλη μας το έργο «Σίρλεϋ Βαλεντάιν» του Willy Russell  με τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου. Είναι μία ενδιαφέρουσα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στην έδρα του και στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή και σκηνοθέτη της παράστασης Βασίλη Νικολαίδη  το έργο θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων από τις 2 έως και τις 4 Μαρτίου 2012 .

Λίγα  λόγια για το έργο

Πρόκειται για ένα γλυκόπικρο μονόλογο που καταγράφει την πορεία και την εξέλιξη μιας νοικοκυράς, απογοητευμένης από τα 20 τόσα χρόνια στείρου συζυγικού βίου. Στα 48 της χρόνια κάνει την προσωπική της επανάσταση και το «σκάει» από το σπίτι της, αναζητώντας τον παλιό της εαυτό. Έργο, δεξιοτεχνίας για την ηθοποιό που το ερμηνεύει, που περνάει από την αναπόληση στην οργή και από την αγανάκτηση σε αποφάσεις ριζικής αλλαγής ζωής.

Η επανάσταση της Σίρλεϋ Βαλεντάιν δεν κρατάει πολύ, αλλά είναι ικανή για να προσδιοριστεί ξανά ο εαυτός της ηρωίδας και η ουσιαστική της σχέση με το παλιό της περιβάλλον και του άντρα της. Όπως και το Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα του ιδίου συγγραφέα που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου ανέβασε πριν από δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία, έτσι και η Σίρλεϋ Βαλεντάιν ελπίζουμε να συγκινήσει το θεατρικό κοινό .

Συντελεστές:

Μετάφραση : Παύλος Μάτεσις

Σκηνοθεσία : Βασίλης Νικολαΐδης

Σκηνικός  χώρος  : Βασίλης Ραμμόπουλος

Παραστάσεις : Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 , ώρα : 9.30 μ.μ.

Κυριακή 4 Μαρτίου  2012, ώρα : 8.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων : 12 € , 5 € φοιτητικό-παιδικό .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture