Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να νουθετήσει τον Αντώνη Σκιαθά για τη μήνυση κατά Ρηγόπουλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να νουθε...

Την πρόταση έφερε προς συζήτηση η παράταξη Κατσικόπουλου

Να νουθετηθεί ο Αντώνης Σκιαθάς για να  αποσυρθεί η μήνυση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων,  κατά του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, ζήτησε, με ονομαστική ψηφοφορία, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπέρ της πρότασης αυτής, που κατατέθηκε από την παράταξη Κατσικόπουλου, ψήφισαν  συνολικά 27 δημοτικοί σύμβουλοι από τους 28 παρόντες στην ψηφοφορία, ενώ η πρόεδρος του Σώματος, Βίβιαν Σαμούρη, απείχε και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της παράταξης Δημαρά είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόταση προς ψηφοφορία είχε φέρει και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, για άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του κ. Σκιαθά. Ωστόσο, μετά την υποβολή της πρότασης Κατσικόπουλου, αποσύρθηκε εκείνη της κυρίας Χρυσανθακοπούλου.
Πριν την έναρξη της συζήτησης  η Πρόεδρος του Σώματος ανέγνωσε προς τα μέλη του επιστολές των δημοτικών συμβούλων που έθεσαν το θέμα, της ΕΣΗΕΠΗΝ, αλλά και του κ. Σκιαθά, ο οποίος δνε ήταν παρών στη συνεδρίαση.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στην επιστολή του επισημαίνει, μεταξύ άλλων: "Όχι στην ατιμωρησία, με άλλοθι τη σεβαστή, κατά τα άλλα, δημοσιογραφική δραστηριότητα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις