Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιόνισε στη Ναυπακτία.!!!

Χιόνισε στη Ναυπακτία.!!!

Στα λευκά η περιμετρική της Ναυπάκτου

Ένα διαφορετικό θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Ναυπάκτου ξυπνώντας σήμερα το πρωί. Το χιόνι που όλοι περίμεναν τελικά ήρθε. Όχι ακριβώς όμως στις αυλές, αλλά λίγο πιο ψηλά. Από το ύψος της περιμετρικής της Ναυπάκτου και πάνω. Όπως αναφέρει στο nafpaktianews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ν.Καραλή μας  με το πρώτο φως ξεκίνησαν τα μηχανήματα του δήμου τον αποχιονισμό του επαρχιακού δικτύου που οδηγεί προς την ορεινή Ναυπακτία. Συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Καραλής ότι αλυσίδες χρειάζονται όλα τα οχήματα που θα κινηθούν προς τα ορεινά του δήμου από το χάνι Λόη και χάνι Φασουλά και πάνω.

Οδεύοντας μάλιστα ο ίδιος ο αντιδήμαρχος για Αποδοτία ανέφερε ότι στην Άνω Χώρα το χιόνι έχει αγγίξει τους 30 πόντους. Ήταν τόσο πυκνή η χιονόπτωση τόνισε ο κ.Καραλής ώστε τη νύχτα ζητήθηκε μηχάνημα αποχιονισμού στο δρόμο που οδηγεί στη Σκάλα Ναυπακτίας.

Να σημειώσουμε ότι όσοι σκοπεύουν να κινηθούν στην περιμετρική ο δρόμος είναι ανοικτός, θα πρέπει όμως να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα αφού στις άκρες του οδοστρώματος υπάρχει χιόνι.

Μάλιστα γι αυτό το λόγο σε όλη της τη διαδρομή κινούνται και περιπολικά της Τροχαίας Ναυπάκτου για τον καλύτερο έλεγχο και προσοχή των οδηγών. Όσον αναφορά τώρα για το υπόλοιπο της ημέρας η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και 5oc για τα πεδινά της Ναυπακτίας, συνέχιση της χιονόπτωσης και 0οc για τα ορεινά μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις