Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα λευκά ολόκληρη η Ηπειρος

Στα λευκά ολόκληρη η Ηπειρος

Μέχρι τα παράλια έφθασε το χιόνι

Με το χιόνι να ξεπερνά τα ογδόντα εκατοστά στις περισσότερες ορεινές περιοχές της Ηπείρου και τα είκοσι εκατοστά μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων κύλησε η πρώτη μέρα του Φλεβάρη. Το βράδυ ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, με δεκάδες μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και των Δήμων να δίνουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Το έργο τους έγινε ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις πολλοί οδηγοί δεν τοποθέτησαν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από τη χιονόπτωση έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Ιωαννίνων, όπου η συγκοινωνία γίνεται μόνο με αλυσίδες ενώ μάχη δίνεται για να μείνουν ανοιχτοί οι εθνικοί δρόμοι στην Κανέτα, στη Βίγλα και στο Χάνι Δελβινάκι.

Το χιόνι έφτασε στην κυριολεξία μέχρι τα παράλια. Νιφάδες έπεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης ακόμη και στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ χιόνισε στον Λούρο ακόμη και στον Βράχο Πρέβεζας.

Αργά το βράδυ εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας χρειάστηκε να δώσουν μάχη για να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο προς το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Πυκνή ήταν η χιονόπτωση σε μεγάλο μέρος του Νομού Άρτας.

Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων έχει κλείσει, οι βραδινές πτήσεις ματαιώθηκαν ενώ ματαιώθηκαν και τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς Θεσσαλονίκη και Βόλο, όπως και προς τα χωριά του Νομού Ιωαννίνων.

Τα σχολεία, δεν λειτουργούν σε κανέναν από τους Δήμους του Νομού Ιωαννίνων.

Το πρωί της Πέμπτης από την Πρυτανεία αποφασίστηκε η αναβολή των μαθημάτων και της εξεταστικής. Το Πανεπιστήμιο θα μείνει κλειστό και θα λειτουργήσει μόνο η διοίκηση μετά τις δέκα και μισή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις