Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μιχ. Μπεκίρης: «Να μην υποβαθμιστεί η Εφορία της Κάτω Αχαΐας»

Μιχ. Μπεκίρης: «Να μην υποβαθμιστεί η Εφ...

Το θέμα φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ

Την ανησυχία των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την φημολογία περί υποβάθμισης της ΔΟΥ Κάτω Αχαγιάς  και την αντίθεση του για την πρόθεση αυτή έφερε στη Βουλή ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός  Μιχάλης Μπεκίρης. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια άνευ προηγούμενου στοχοποίηση της Δυτικής Αχαΐας  με φημολογίες για υποβάθμιση δομών οι οποίες είναι ενσωματωμένες στην περιοχή  και προάγουν την ανάπτυξη  στην πόλη.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η απαράδεκτη φημολογία για την υποβάθμιση της ΔΟΥ της πόλεως.
Επειδή το «προλαμβάνειν θάττερο του θεραπεύειν», ο Αχαιός πολιτικός, στα πλαίσια της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού έργου κατέθεσε ερώτηση στη βουλή με θέμα «Την διατήρηση και ενίσχυση της λειτουργίας της ΔΟΥ Κάτω Αχαγιάς».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη και δυσαρέσκεια όλων των πολιτών και φορέων της Δυτικής Αχαΐας  είδε το φως της δημοσιότητας ο σχεδιασμός για επικείμενη υποβάθμισης ΔΟΥ  της Κάτω Αχαγιάς .

Ήδη οι φορείς της πόλεως με επικεφαλής το Δήμο έχουν ξεσηκωθεί συντάσσοντας σχετικά έγγραφα διαμαρτυρίας προς την ηγεσία του αρμοδίου Υπουργείου, όπου αναφέρονται διεξοδικά οι λόγοι για τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προβεί το υπουργείο σε κατάργηση η υποβάθμιση της ΔΟΥ Κάτω Αχαγιάς.

Αντιθέτως θα πρέπει να υποστηριχτεί η λειτουργία της και να ενισχυθεί με προσωπικό και να ενδυναμωθεί προσφέροντας το βέλτιστο προς το σκοπό που ιδρύθηκε.

Προκαλεί δε μεγάλα ερωτηματικά πως είναι δυνατό να αγνοείται η παραγωγική δραστηριότητα της περιοχής η οποία θα πληγεί από την συρρίκνωση της δομής αυτής.

Κατόπιν αυτών και με δεδομένη τη σοβαρότητα του θέματος  καθώς και την  σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας η οποία δεν επιτρέπει άλλους απερίσκεπτους χειρισμούς και λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες μπορεί να καταδικάσουν μια ολόκληρη περιοχή,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο  αρμόδιος  Υπουργός,

1)Ποιος είναι ο σχεδιασμός σας για την ΔΟΥ  Κάτω Αχαΐας;

2)Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την αναβάθμιση της ΔΟΥ Κάτω Αχαΐας; »

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις