Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Bροχή" πέφτουν τα λουκέτα στην αγορά - Τίτλοι τέλους για ένα ακόμα κατάστημα

Πάτρα: "Bροχή" πέφτουν τα λουκ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Πρόκειται για το Vera Pelle με είδη δερμάτινων ενδυμάτων

"Βροχή" πέφτουν τα λουκέτα στην αγορά της Πάτρας και οι προβλέψεις δυστυχώς δεν είναι ευχάριστες, μιας και οι εκτιμήσεις ανθρώπων του εμπορίου λένε ότι αυτά θα συνεχιστούν, ιδιαίτερα και μετά το τέλος των χειμερινών εκπτώσεων.

Το νέο λουκέτο στην τοπική αγορά αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Vera Pelle, με δερμάτινα ενδύματα. Το κατάστημα που λειτουργεί στην οδό Ερμού, μεταξύ της Αγίου Ανδρέου και της Ρήγα Φερραίου, έχει αναρτήσει πανό με τη λέξη "ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ" γι'αυτό και κάνει εκπτώσεις σε ποσοστό 60%.

Πρόκειται για το τέλος μιας ακόμα επιχείρησης στην Πάτρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και την ανεργία.

Πρόσφατα εκλεισε επίσης το Nine West με τα παπούτσια, το γνωστό εστιατόριο Rementzo στο Ρίο, το κατάστημα με αξεσουάρ Coperti στη Ρήγα Φεραίου και άλλα.

Η κατάσταση που επικρατεί είναι τουλάχιστον τραγική. Ούτε η εορταστική περίοδος κατάφερε να δώσει ανάσα στους περισσότερους επιχειρηματίες, κάποιοι εκ των οποίων ευελπιστούν στις εκπτώσεις.

Η αγορά κινήθηκε στους ρυθμούς της ελληνικής οικονομίας, με τα χαράτσια και τις περικοπές μισθών και συντάξεων, με αποτέλεσμα οι εισπράξεις να μη φτάνουν ούτε για να καλυφθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας.

"Κάποιοι θα περιμένουν και τις εκπτώσεις  και μετά τα νέα λουκέτα και οι απολύσεις θα είναι αναπόφευκτες", αναφέρει ο κ. Ρώρος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις