Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Η Κυβέρνηση Παπαδήμου ν' αφαιρέσει βάρη από τους αδύναμους»

Ν. Παπαδημάτος: «Η Κυβέρνηση Παπαδήμου ν...

Ο τ. βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Διογκώνεται το κύμα των αντιδράσεων για το τέλος της ακίνητης περιουσίας που εισπράττεται, ως γνωστόν, μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η.

Ήδη σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας έχουν συσταθεί ομάδες περιφρούρησης για να αποτρέπονται οι διακοπές ρεύματος όταν οι συμπατριώτες μας αδυνατούν να καταβάλουν το χαράτσι. Οι κίνδυνοι, πια, πολλαπλασιάζονται. Μπορεί να ζήσουμε καταστάσεις που απευχόμαστε, ανάμεσα σε καταναλωτές και ομάδες περιφρούρησης από την μία πλευρά και συνεργεία της Δ.Ε.Η. από την άλλη. Γίνεται, πάντως, δεκτή με θετικό τρόπο η τοποθέτηση του Περιφερειακού Δ/ντή της Δ.Ε.Η. κ. Σπύρου Μυλωνά ότι η Επιχείρηση δεν πρόκειται να έλθει σε αντιπαράθεση με τον κόσμο. Αλλά πόσο δεσμευτική μπορεί να είναι η διαβεβαίωση του αν άλλες είναι οι βουλές της νέας Κυβέρνησης και των μηχανισμών καταστολής;

Το χαράτσι είναι ''ένα παιχνίδι'' με τη φωτιά. Πρόκειται για το πιο άδικο μέτρο, που φορτώθηκε από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου στις πλάτες των αδύναμων, των άπορων, των άνεργων, των επαγγελματιών, των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.

Οι διάφορες κοινωνικές ομάδες που έχουν γονατίσει από τα βάρβαρα μέτρα για να συντηρούν ένα σπάταλο κράτος, χωρίς να διαφαίνεται οδός ελπίδας και προοπτικής, ζητούν επιτακτικά να πεταχτούν οι λογαριασμοί της Δ.Ε.Η., που συνοδεύονται από το χαράτσι, στο καλάθι των αχρήστων του γραφείου του νέου Πρωθυπουργού.

Η νέα Κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου οφείλει να δώσει απτά δείγματα δίκαιης κατανομής των βαρών για να αντιμετωπίσει η χώρα τα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά προβλήματα της. Έχει, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία από την πρώτη στιγμή, ώστε ν' αλλάξει το μείγμα της μέχρι τώρα ακολουθούμενης πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, που μας οδήγησε στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής καταστροφής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις