Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαιν...

Aπό τις απογευματινές ώρες

Επιδείνωση θα παρουσιάσει σήμερα από τις απογευματινές ώρες ο καιρός στη χώρα με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα :

Σήμερα Τρίτη (11-6-2013) και αύριο Τετάρτη (12-6-2013) ισχυρές καταιγίδες θα σημειώνονται κατά περιόδους στην ηπειρωτική χώρα καθώς και στο κεντρικό και βόρειο αιγαίο

Ειδικότερα στην Αττική σήμερα Τρίτη (11-6-2013) και αύριο Τετάρτη (12-6-2013) οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες πιθανώς να είναι ισχυρές.

Την Πέμπτη (13-6-2013) τα έντονα καιρικά φαινόμενα από τις βραδινές ώρες σταδιακά θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις