Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

34χρονος νταής "φούντωσε" με Λιμενικούς και πήγε να τους αρπάξει τα όπλα

34χρονος νταής "φούντωσε" με Λ...

Όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο

«Φούντωσε» ένας 34χρονος όταν τον σταμάτησαν άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού στο νέο λιμάνι της Κέρκυρας για να του κάνουν έλεγχο και βγήκε… εκτός εαυτού, φτάνοντας στο σημείο να προσπαθήσει να τους αφοπλίσει.


Το πρωτοφανές επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, όταν ο δράστης… θίχτηκε που επέλεξαν αυτόν οι λιμενικοί για να τον ελέγξουν στο πλαίσιο των υπηρεσιακών τους καθηκόντων. Αφού τους εξύβρισε, όταν διαπίστωσε ότι δε θα απέφευγε τη σύλληψη επιτέθηκε εναντίον τους και επιχείρησε να αρπάξει τα όπλα τους από τις θήκες τους! Ο… ζόρικος ταξιδιώτης ακινητοποιήθηκε με χειροπέδες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ένας  άλλος «νταής» τα έκανε γυαλιά -καρφιά στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 31χρονος Έλληνας ξέσπασε πάνω σε δύο μεταλλικές πινακίδες πληροφοριών τις οποίες κατέστρεψε και σε ένα τζάμι εσωτερικής πόρτας σπάζοντάς το, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κάλεσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις