Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξανά στον ανακριτή σήμερα ο Αλέξης Φράγκος - "Θόλωσα" και τον πυροβόλησα - Τι λένε οι δικηγόροι του - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξανά στον ανακριτή σήμερα ο Αλέξη...

Χθες το πρωί ζήτησε κι έλαβε νέα προθεσμία

Το κατώφλι του ανακριτή Πάτρας περνά ξανά σήμερα ο Αλέξης Φράγκος μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε χθες, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο ένας εκ των συνηγόρων του ,Σάκης Κεχαγιόγλου με δηλώσεις του  στο "Έθνος" τόνισε πως «Ο εντολέας μου, τον οποίο υπερασπίζομαι μαζί με τον συνάδελφο από την Πάτρα Περικλή Πασχάκη, κατά την απολογία του θα παράσχει εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Θέλω να προσθέσω ότι η εμπλοκή του υπήρξε εντελώς τυχαία και χωρίς καμία προμελέτη».

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να έχει αποδεχθεί την πράξη που του καταλογίζει η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, όπως έχει γράψει το thebest.gr ομολόγησε προφορικά, ότι ο ίδιος σκότωσε με δύο διαφορετικά όπλα, τον Πάνο Τσίρκα.

"Οι δικαστικές αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων της εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδερφού του Κώστα" συμολήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Από την πλευρά του ο επίσης συνήγορος του Αλέξη Φράγκου δήλωσε χθες μετά τη νέα προθεσμία που δόθηκε χθες στον κατηγορούμενο,  ότι "δεν προβλέπεται από την δικονομία προφορική ομολογία".

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις