Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H σοκαριστική περιγραφή ενός ομαδικού βιασμού, από το θύμα

H σοκαριστική περιγραφή ενός ομαδικού βι...

Ο βιασμός συνέβη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην περιοχή Παπούα-Νέα Γουινέα, στο πλαίσιο έρευνας που έκανε για την κλιματική αλλαγή

Η βρετανική εφημερίδα “Daily Telegraph” δημοσιεύει τη σοκαριστική περιγραφή ενός ομαδικού βιασμού, από το ίδιο το θύμα. Που επεβίωσε, και έχει το ψυχικό σθένος να εξωτερικεύσει τον τρόμο που έζησε, για να κινητοποιήσει τις αρχές. Και να αφυπνίσει συνειδήσεις.

Ο λόγος για μια 32 χρονη ακαδημαϊκό από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Παπούα-Νέα Γουινέα, και το περιστατικό ήρθαν να επιβεβαιώσουν αργότερα οι αστυνομικές αρχές.

Ο βιασμός συνέβη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην περιοχή, στο πλαίσιο έρευνας που έκανε για την κλιματική αλλαγή, και τις επιπτώσεις της στους πληθυσμούς των πτηνών. Εκεί, και ενώ βρισκόταν στο δάσος, με τον άνδρα της και έναν οδηγό που τους εξυπηρετούσε, έπεσαν θύμα επίθεσης από εννέα άνδρες οπλισμένους με όπλα και μαχαιριά.

Οι δράστες έγδυσαν και έδεσαν τους δυο άνδρες, και στη συνέχεια την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά, αφού πρώτα την έγδυσαν, την έδεσαν και έκοψαν τα μακριά μαλλιά της, σχεδόν μέχρι το κρανίο της.

Ο βιασμός της 32χρονης Αμερικανίδας κράτησε περίπου 20 λεπτά, και στη συνέχεια, αφού οι δράστες αποχώρησαν, ο οδηγός κατάφερε να λυθεί, και οι τρεις τους να τρέξουν γυμνοί σε ένα κοντινό χωριό για να ζητήσουν βοήθεια.

“Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα συμβάλλει στο να κάνει τη διαφορά, και να τους ευαισθητοποιήσει όλους για το τι συμβαίνει σε εκείνη την περιοχή. Είμαι μια λευκή γυναίκα, και αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε κανέναν”, ήταν τα λόγια της Αμερικανίδας ακαδημαϊκού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις