Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγάλες επιτυχίες για μαθητές του Πρότυπου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Badminton και στο Περιφερικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Πάτρα: Μεγάλες επιτυχίες για μαθητές του...

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Σημαντικές επιτυχίες και μετάλλια έφεραν στην Πάτρα μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου που συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Badminton και στο Περιφερικό Πρωτάθλημα Σκάκι. Με αφορμή τις συγκεκριμένες διακρίσεις των παιδιών σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου αναφέρει τα εξής:

"Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών (Λάγγουρα) αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμότατα τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και πρώτευσαν : α) σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στο Περιφερικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας 2013 στο Σκάκι, καθώς και β) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (Badminton) Εφήβων-Νεανίδων 2013.

Συγκεκριμένα στο ατομικό επίπεδο του Πρωταθλήματος Σκάκι ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Γεώργιος Καραγιάννης πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Απόστολος Σταματόπουλος και Ελένη Ανδρουτσοπούλου-Αγιωτάτου αργυρά, και ο Γεράσιμος Γερογιάννης το χάλκινο. Στο ομαδικό επίπεδο η Α΄ Ομάδα του Σχολείου μας, που αποτελούνταν από τους Απόστολο Σταματόπουλο, Αιμίλιο Λευθεριώτη, Γεράσιμο Γερογιάννη και Ελένη Ανδρουτσοπούλου-Αγιωτάτου,  πήρε την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ενώ η Β΄ Ομάδα με τους Παναγιώτη Λιόλιο, Γεώργιο Καραγιάννη, Δημήτριο Γερογιάννη και Ευσταθία Ζαφειράκη τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (Badminton) Εφήβων-Νεανίδων 2013 που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, από 5-7 Απριλίου 2013, η μαθήτρια της Γ΄ Τάξης Αδαμαντία Μαντούκα πήρε στο ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία U 17 το χάλκινο μετάλλιο .

Θεωρούν επίσης υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν εγκάρδια τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και τους γονείς τους, για την πέρα από κάθε προσδοκία συγκέντρωση σημαντικά μεγάλου ποσού, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας μαθητή σχολείου των Πατρών.

Επιθυμούν, τέλος, να δηλώνουν  ότι αποτελεί γι’ αυτούς ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεργάζονται με μαθητές και γονείς τέτοιου επιπέδου και τόσο υψηλού ήθους."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις