Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Γης μαδιάμ στο Δημοτικό Συμβούλιο- Έπεσαν μπουκάλια, καφές, σπρωξιές και κλωτσιές -Επιτέθηκαν στον Δήμαρχο- Διαλύθηκε η συνεδρίαση - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Γης μαδιάμ στο Δημοτικό Συμβούλιο...

Θέμα συζήτησης η χωροθέτηση του ΣΜΑ- Πρωτοφανής συμπεριφορά κατοίκων που ξέφυγαν από κάθε όριο

18.41 Υπό το βάρος των απειλών των κατοίκων που ξέφυγαν απο κάθε όριο και εξαγρίωσαν με τη στάση τους τους δημοτικούς συμβούλους όλών των παρατάξεων, διεκόπη η συνεδρίαση του Δημοιτκού Συμβουλίου για το ΣΜΑ και θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα οριστεί άμεσα. όπως πληροφορείται το thebest.gr με το που ξεκίνησε η συνεδρίαση μετά την πρώτη διακοπή της οι κάτοικοι επανήλθαν με πολύ άγριες διαθέσεις και άρχισνα ξανά τους προπηλακισμούς. Ο κ. Μακρής αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας λέγοντας ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί και να ψηφίσει υπό το καθεστώς των απειλών και στη συνέχεια ο Πρόεδρος έληξε την συνεδρίαση καθώς τα πνεύματα ήταν κάτι παραπάνω από οξυμμένα.

18.10 Απίστευτες καταστάσεις πριν από λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας η οποία διακόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτοικοι που έχουν συγκεντρωθεί στην αίθουσα, έριξαν ένα μπουκάλι με νερό εναντίον του δημοτικού συμβούλου Νίκου Μακρή την ώρα που τοποθετείτο για τον ΣΜΑ, αλλά αυτό έπεσε πάνω στους συμβούλους Τασία Παπαντωνοπούλου και Σταύρο Μαλλιώρη. Η κυρία Παπαντωνοπούλου σηκώθηκε έξαλλη και είπε: "δεν θα μας σκοτώσετε εδώ μέσα".  Ακολούθησαν ρίψεις καφέ, έντονος διαπληκτισμός μεταξύ κατοίκων και του δημοτικού συμβούλου κ. Γκόλφη, σπρωξιές και κλωτσιές με αποδέκτες συμβούλους, μεταξύ των οποίων και του κ. Μανέτα. Πρωτοφανής για άλλη μια φορά η συμπεριφορά κατοίκων σε συνεδρίαση του συμβουλίου.

Αξιζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα κάτοικος κινήθηκε εναντίον του Δημάρχου με πολύ άγριες διαθέσεις αλλά τον σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι πριν ολοκληρώσει το...έργο του.

17.31 Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των εκπροσώπων φορέων στο Δημοτικό Συμβούλιο και ξεκίνησε η τοποθέτηση των Δημοτικών Συμβούλων. Η ένταση συνεχίζεται με την παρουσία κατοίκων που εξαπολύουν ύβρεις εναντίον των συμβούλων αρνούμενοι να δεχθούν το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή κατοικίας τους.

15:35 Την αντίδραση των συγκεντρωμένων συμπολιτών προκάλεσε πριν από λίγο η ενημέρωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Λοτσάρης αναφορικά με την κατασκευή του ΣΜΑ. Όπως εξήγησε ο Αντιδήμαρχος ο ΦΟΣΔΑ προτείνει ο Σταθμός να κατασκευαστεί στο Παυλόκαστρο και μάλιστα έχει ήδη ζητηθεί από το Δασαρχείο να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση.

15:03 Κανείς όπως φαίνεται δεν επιθυμεί να κατασκευαστεί ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή του. Κάτοικοι από τη Μεσσάτιδα, την Παραλία, τα Συχαινά και τα Βραχνέικα έχουν συγκεντρωθεί στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας και βροντοφωνάζουν τη διαφωνία τους με τη δημιουργία ΣΜΑ στην... "γειτονιά" τους.

Οι συμπολίτες έχουν αναρτήσει και σχετικά πανώ αναμένοντας να παρέμβουν κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης που θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι των Συχαινών και των γύρω περιοχών δεν θέλουν ο ΣΜΑ να γίνει στην Ξερόλακκα, ενώ οι υπόλοιποι αντιτίθενται στην προοπτική κατασκευής του Σταθμού στο Παυλόκαστρο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις