Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Κόζα Μόστρα τα «τσούγγρισαν» με το ΙΝFE Greece

Οι Κόζα Μόστρα τα «τσούγγρισαν» με το ΙΝFE Greece

Ευχήθηκαν για τη νίκη στην Αρμενία

Τα «τσούγκρισαν»οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ με το INFE Greece - τους φαν της Eurovision - για τη... νίκη της Αρμενίας. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό, συνάντησε στη συμπρωτεύουσα το Ελληνικό σωματείο των φαν που είχε ανέβει βόρεια, για τον «εσωτερικό» του διαγωνισμό τραγουδιού όπου 30 μέλη του διαγωνίζονται με 30 οπτικοποιημένα τραγούδια για τη  νίκη με τις ευχές γνωστών καλλιτεχνών.

Η Αρμενία τελικώς με τη Sofi Mkheyan και το τραγούδι «2012» με το μέλος του INFE Γιάννη Αποστολόπουλο, είχε την τιμητική του μιας που εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους, ενώ την επομένη ημέρα σε γνωστό ουζερί της πόλης το σωματείο φιλοξένησε τη νεανική μπάντα του Ηλία Κόζα για να της κάνει το τραπέζι με πλούσια εδέσματα, πριν ξεκινήσει τα ταξίδια της για την προώθηση του «alcohol is free», και τα «τσούγκρισαν» μαζί της εν μέσω κεφιού και οίνου.

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο Εurovision με το INFE Greece να στηρίζει τη μουσική με διάφορες εκδηλώσεις και τους Έλληνες εκπρόσωπους να έχουν γίνει μια παρέα με αυτούς που θα ανεμίζουν τις Ελληνικές σημαίες στο Μάλμο της Σουηδίας τον προσεχή Μάιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight