Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

/

To thebest.gr δημιουργεί τη νέα στήλη «Κοινωνικά»

To thebest.gr δημιουργεί τη νέα στήλη «Κοινωνικά»

Μετά από απαίτηση των αναγνωστών του thebest.gr

Το thebest.gr, δημιουργεί και επενδύει συνεχώς με νέα προϊόντα με στόχο να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στον αναγνώστη και τον επιχειρηματία.

Μετά το eshop του thebest.gr, τον ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό thebest.guide και το μεγαλύτερο περιοδικό της Δυτικής Ελλάδας The Best magazine, έρχεται η νέα κατηγορία «Κοινωνικά» μετά από απαίτηση των αναγνωστών του thebest.gr.

«Η γέννηση είναι είδηση, ο γάμος είναι είδηση, ο θάνατος είναι είδηση», έλεγαν οι παλιοί δημοσιογράφοι, φορώντας τις μαύρες μανσέτες τους ως το ύψος του αγκώνα και εισπνέοντας μεγάλες ποσότητες αντιμονίου από τις λινοτυπικές μηχανές.

Οι παλιές εφημερίδες, στη στήλη «Κοινωνικά», πληροφορούσαν το κοινό τους για όσους έρχονταν, όσους έφευγαν και όσους αποφάσιζαν να ενώσουν τις ζωές τους. Συ τω χρόνω, η στήλη αυτή «εξαφανίστηκε», μη χωρώντας, προφανώς, στη βουή της υπόλοιπης ειδησεογραφίας.

Το thebest.gr για άλλη μια φορά καινοτομεί και πρωτοπορεί. Δημιουργώντας μια στήλη αντίστοιχη εκείνης των παλιών εφημερίδων. Άλλωστε η εποχή του Διαδικτύου και της υψηλής τεχνολογίας δεν αναιρεί τις παλιές, καλές δημοσιογραφικές πρακτικές που υπηρετούσαν την ανάγκη πληροφόρησης για όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής.

Η νέα στήλη του thebest.gr έρχεται, λοιπόν, να υπηρετήσει μια ανάγκη που εσείς μας υποδείξατε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Info