Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Justin Timberlake: Αποκάλεσε δημοσίως τη Britney «σκύλα»

Justin Timberlake: Αποκάλεσε δημοσίως τη...

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε

Ο Justin και η Britney όπως όλοι γνωρίζουμε διατηρούσαν πολυετή δεσμό. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ο Justin απογοητευμένος από τη σύντροφό του έγραψε το 2002 το τραγούδι Cry me a river, αφιερωμένο σε εκείνη. Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία, μπορεί ο τραγουδιστής να είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος στην αγκαλιά της Jessica Biel, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν τον κυνηγούν.

Ο Justin για μία ακόμη φορά απέδειξε πόσο πολύ είχε πληγωθεί από τη σχέση εκείνη. Ο τραγουδιστής σε συναυλία του στη Νέα Ορλεάνη, Σάββατο βράδυ, έκανε μια δήλωση που τάραξε τα νερά. Πριν αρχίσει να τραγουδάει το Cry me a river, που πριν μόλις ένα χρόνο παραδέχτηκε ότι γράφτηκε εξαιρετικά για την ξανθιά star, ο Justin δήλωσε το εξής: «Μερικές φορές στη ζωή σου πιστεύεις ότι έχεις βρει τη μία και μοναδική. Αλλά φυσικά μια μέρα συνειδητοποιείς ότι απλά είναι μια σκύλα!»

Η δήλωση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της Britney και για αυτόν το λόγο ο Justin είπε να... «το σώσει» μέσω twitter γράφοντας τα εξής: «Οκ! Ηρεμήστε. Δε θα έδειχνα για κανένα προσωπική ασέβεια. Ποτέ! Και πρόσθεσε τα εξής hashtags: # Ηρεμήστε #Britney b*tch #Αγαπώ να το λέω αυτό, με προφορά #Σεβασμός» Και για να μην  παρεξηγήσετε το παιδί, η ίδια η Britney σε τραγούδι της είχε βροντοφωνάξει «it's Britney b*tch!», αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα ήθελε να την αποκαλεί ο πρώην της έτσι, και πόσ μάλλον... δημόσια!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight