Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Τέσσερις νεκροί ...

Μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν

Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός νέου περιστατικού επίθεσης με όπλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτήν τη φορά στην πόλη Φράνκτάουν, στην Πενσιλβάνια. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στους τέσσερις νεκρούς περιλαμβάνονται δύο άνδρες και μια γυναίκα, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο δράστης.

Πληροφορίες από το Reuters αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με τον δράστη.

Ο ένας από τους αστυνομικούς χτυπήθηκε στο σημείο όπου φορούσε το αλεξίσφαιρο γιλέκο του, ενώ ο άλλος τραυματίστηκε από γυαλί που εκσφενδονίστηκε πάνω του από το περιπολικό, μετά από πυροβολισμούς του δράστη. Ο τρίτος αστυνομικός τραυματίστηκε όταν συγκρούστηκε με τον «πιστολέρο».

Επίσης, τα ξένα μέσα μεταδίδουν ότι τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου συνέβησαν οι πυροβολισμοί, δεν έκλεισαν καθώς κρίθηκε πως δεν απειλούνται παιδιά από το περιστατικό.

Η νέα αυτή τραγωδία σημειώνεται μία εβδομάδα μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν, όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι, από τους οποίους τα 20 ήταν παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις