Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή των πολιτών στις χθεσινές εκδηλώσεις για το "ΟΧΙ"

Πάτρα: Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή τω...

Ανακοίνωση του κόμματος για τις λαϊκές συγκεντρώσεις-παρελάσεις

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ με αφορμή τις λαϊκές συγκεντρώσεις-παρελάσεςι κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου επισημαίνονται τα εξής:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ, χαιρετίζει τη νεολαία και τους εργαζόμενους της Πάτρας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στo κάλεσμα του ΚΚΕ και συμμετείχαν μαζικά στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε για να τιμηθεί το ΟΧΙ του ελληνικού λαού απέναντι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους φασιστές-ναζί καταχτητές.

Για να τιμήσουν την ΕAMική Αντίσταση που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα και την ένοπλη πάλη εναντία στους καταχτητές, της οποίας εμπνευστής και καθοδηγητής υπήρξε το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ περιφρούρησε την πορεία που διοργάνωσε μετά το τέλος της παρέλασης και απέτρεψε τις επιδιώξεις της  αστυνομίας και διαφόρων προθύμων, για να χτυπηθεί η πορεία του ΚΚΕ. Τη στιγμή που η κυβέρνηση κλιμακώνει την αντιλαϊκή επίθεση με νέα βάρβαρα μέτρα, οργανώνει και τους σχεδιασμούς της για να αντιμετωπίσει την πάλη του λαού, να τρομοκρατήσει το λαό.

Επιδιώκουν να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ, την πολιτική δύναμη που παίζει καθοριστικό ρόλο στην λαϊκή αφύπνιση και στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης ενάντια στα μονοπώλια, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην εξουσία τους.
Το ΚΚΕ δεν θα επιτρέψει να περάσουν αυτά τα σχέδια."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις