Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Πάτρα στην Τεργέστη- Νέα δρομολόγια της Minoan Lines

Από την Πάτρα στην Τεργέστη- Νέα δρομολό...

H έναρξη των δρομολογίων θα γίνει τον Δεκέμβριο

Λίγους μήνες μετά την απόφαση του Ομίλου Grimaldi (στον οποίο είναι μέλος η Minoan Lines) να σταματήσουν τα δρομολόγια μεταξύ Πάτρας - Ηγουμενίτσας η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη νέας γραμμής μεταξύ Τεργέστης - Αγκώνας - Ηγουμενίτσας - Πάτρας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Minoan Lines η έναρξη των δρομολογίων θα γίνει τον Δεκέμβριο και θα τα εκτελούν τα πλοία Cruise Europa, Cruise Olympia - τα οποία είναι σήμερα στην γραμμή Πάτρα/ Ηγουμενίτσα/ Αγκώνα - και το νέο πλοίο Europa Link.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «στην ήδη υπάρχουσα γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Αγκώνα της εταιρείας, που εξυπηρετεί καθημερινά το επιβατικό και εμπορευματικό κοινό, προστίθεται ένας νέος σταθμός, το λιμάνι της Τεργέστης με τρεις αναχωρήσεις την εβδομάδα από Ιταλία και Ελλάδα αντίστοιχα».

Αναφερόμενος στο θέμα ο πρόεδρος της Minoan Lines και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi κ. Εμανουέλε Γκριμάλντι δήλωσε: «Η έναρξη της νέας δρομολογιακής σύνδεσης επιβεβαιώνει το όραμα του Ομίλου μας για την ενίσχυση των θαλάσσιων δρόμων στο χώρο των Βαλκανίων. Η νέα θαλάσσια σύνδεση δεν περιορίζεται μόνο στη μεταφορά επιβατών αλλά και εμπορευμάτων. Εάν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι ο Ρωμαϊκός δρόμος της Εγνατίας οδού συνδέει όλη την περιοχή (συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας), η στρατηγική αυτή κίνηση εξασφαλίζει μία αποτελεσματική και γρήγορη σύνδεση για τις αγορές της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης, με κεντρικό άξονα το λιμάνι της Τεργέστης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις