Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σπασμένος αγωγός στην Κορίνθου, σε ύψος 10 μέτρων έφτανε το νερό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σπασμένος αγωγός στην Κορίνθου, σ...

Επί τόπου συνεργείο της ΔΕΥΑΠ

22:30 Επιδιορθώνεται από το συνεργείο της ΔΕΥΑΠ που έφθασε στην οδό Κορίνθου, η βλάβη στον σπασμένο αγωγό νερού που αναστάτωσε τους κατοίκους αλλά και τους περαστικούς Πατρινούς. Από την στιγμή που άρχισαν οι εργασίες έχει σταματήσει η υδροδότηση στις γύρω περιοχές και σύμφωνα με πληροφορίες το νερό θα παραμείνει κομμένο τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα.

20:48 Πριν από λίγο έφθασε στην οδό Κορίνθου συνεργείο της ΔΕΥΑΠ προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη στον σπασμένο αγωγό που εδώ και ώρα "πλένει" το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest το πρόβλημα ξεκίνησε περίπου στις 6:00 το απόγευμα ενώ επειδή πρόκειται για κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΠ δεν θα απομονωθεί πριν από τα μεσάνυχτα. Στο σημείο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η Αστυνομία.

20:36 Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς «θεάματος» στο κέντρο της Πάτρας έχουν γίνει όσοι περνούν από την οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest έχει σπάσει ένας αγωγός της ΔΕΥΑΠ με αποτέλεσμα το νερό να πετάγεται πολύ ψηλά, μέχρι και τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Το περιστατικό εξελίσσεται στην Κορίνθου, μεταξύ των οδών Μιαούλη και Κανάρη, έξω από το 10ο Δημοτικό Σχολείο.

Μάλιστα συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest υποστηρίζουν ότι ο αγωγός είναι σπασμένος επί αρκετές ώρες, λίγο πριν τις 20:30 όμως το νερό άρχισε να πετάγεται με τεράστια πίεση κάνοντας τα πάντα… μούσκεμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις