Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τόνυ Μαυρίδης: "Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα"

Τόνυ Μαυρίδης: "Το κεφάλαιο Έλενα έ...

Ένας έρωτας που έληξε άδοξα

O έρωτάς τους καταλήγει δυστυχώς στα δικαστήρια! Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, που όπως φαίνεται δεν κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά και έτσι θα λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές στα δικαστήρια.

Ο manager μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του και δηλώνει: «Το κεφάλαιο Έλενα έχει τελειώσει για μένα».

«Δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές  εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί  σε κατάθεση αγωγής, προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουμε από κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το “μας” γίνεται “μου”, τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα», λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Τόνυ Μαυρίδης.

Εκτός από το δικαστικό κομμάτι, ο Τόνυ δηλώνει ότι διανύει μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή του και πως ο χωρισμός του με την τραγουδίστρια του έκανε καλό. «Ο χωρισμός μας μου έκανε πολύ καλό, καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Από την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα τον χαρακτηρισμό του "χαραμοφάη". Διότι κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του "φύλακα - αγγέλου". Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της».

Όσο για την απόφαση του χωρισμού; «Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή και το αποτέλεσμα μου έκανε πολύ καλό. Ξεχώρισα φίλους, εκτίμησα συμπεριφορές και πείστηκα ότι ο Θεός γελάει όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Επίσης φάνηκε περίτρανα ότι η κρίση έφερε ξεκαθαρίσματα. Σε όλα τα επίπεδα», απάντησε ο Τόνυ, ενώ εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο έχει στο πλευρό έναν άνθρωπο που τον καταλαβαίνει και τον συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight