Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κεραυνοί Μαυρίδη για το παρεάκι της Παπαρίζου

Κεραυνοί Μαυρίδη για το παρεάκι της Παπαρίζου

Διαβάστε τι δήλωσε στο «Nassos blog»: «Τι μου είπε ο ίδιος…»

Το τελευταίο διάστημα, όσοι με διαβάζετε καθημερινά θα έχετε διαπιστώσει ότι ασχολούμαι όλο και περισσότερο με την υπόθεση Παπαρίζου-Μαυρίδη. Και το κάνω για δυό λόγους. Πρώτον διότι πουλάνε και οι δύο. Αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία που ωθούν έναν δημοσιογράφο να ψάξει. Να ερευνήσει.

Να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές. Και δεύτερον διότι είναι μια ιστορία ζωής που έχει πολλά άγνωστα κεφάλαια. Και το έκανα. Αυτή τη φορά για τις ανάγκες του περιοδικού Εγώ Weekly που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα μίλησα με τον Μαυρίδη. Έναν τύπο που έχω κατά καιρούς περάσει από «κορδέλα» εξαιτίας των τραγικών επικοινωνιακών λαθών που έκανε εξαιτίας του χαρακτήρα του. Τον γνώρισα πριν μερικές μέρες και κατάλαβα πολλά.

Κατάλαβα ότι είναι μπεσαλής, αυθόρμητος, παρορμητικός, τελειομανής στη δουλειά του και απίστευτα προσιτός. Ήρθε στην Ελλάδα μεγαλωμένος διαφορετικά από τους γονείς του, με αρχές και αξίες και υποχρεώθηκε ζώντας μές τα σκατά και την εκμετάλλευση να τις κρύβει πολύ καλά μέσα του. Μου μιλάει αρκετή ώρα.

Για την δουλειά του τις συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες ως παραγωγός και ως ενορχηστρωτής, για την περιπέτεια με την υγεία του, τις κρίσεις πανικού ενώ εξαπολύει κεραυνούς για δύο συγκεκριμένους συνεργάτες της Έλενας. Λέει βεβαίως πολλά τόσο για τα δικαστήρια αλλά και για την περιουσία που απέκτησαν από κοινού. Αποκαλύπτει πολλά μυστικά ενώ δε διστάζει να μιλήσει ειλικρινά για την Έλενα και όχι για την Παπαρίζου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight