Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η κρίση πάει...διακοπές: Μειωμένη η κίνηση στη γραμμή Κυλλήνη- Ζάκυνθος

Η κρίση πάει...διακοπές: Μειωμένη η κίνη...

Την κατάσταση «σώζουν», τα τουριστικά λεωφορεία, τα οποία, φέτος, είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά

Μείωση παρουσίασε τον περασμένο Ιούλιο η κίνηση στη γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης σύμφωνα με δηλώσεις του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα. Τον περασμένο μήνα ταξίδεψαν από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο, με τα πλοία της γραμμής, 14.700 επιβάτες λιγότεροι συγκριτικά με τον περυσινό Ιούλιο και 4.500 λιγότερα Ι.Χ.

Σε ότι αφορά τη μέχρι τώρα κίνηση του Αυγούστου, ο κ. Κοκκάλας, ανέφερε ότι ναι μεν είναι αυξημένη, αλλά η πληρότητα στα δρομολόγια των πλοίων φτάνει μόνο το 70 με 80%, ενώ, όπως είπε, την κατάσταση «σώζουν», τα τουριστικά λεωφορεία, τα οποία, φέτος, είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Σε ότι αφορά την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση  ήταν αυξημένη στη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη, καθώς Έλληνες και ξένοι βρήκαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, έστω και για λίγο, με προορισμό το γειτονικό νησί.

Από το Σάββατο 11 Αυγούστου έως και την Τετάρτη η πληρότητα στα πλοία της γραμμής άγγιξε το 95 με 100%. Βέβαια, όσον αφορά την τουριστική κίνηση, η φετινή χρονιά σε τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις