Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργαζόμενοι Αχαϊκής Τράπεζας: "Οι υποσχέσεις έμειναν στα λόγια"...

Εργαζόμενοι Αχαϊκής Τράπεζας: "Οι υ...

Ανακοίνωση του Συλλόγου εργαζομένων

Για υποσχέσεις που έμεινα στα λόγια μιλούν οι εργαζόμενοι της Αχαϊκής Τράπεζας που πριν από δυο μήνες έχασαν τη δουλειά τους όταν στην τράπεζα μπήκε λουκέτο.

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν «πέρασαν ήδη 2 μήνες από την λήψη της απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας ΣΥΝ. ΠΕ. η οποία επέφερε σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία. Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής ήταν 70 περίπου εργαζόμενοι να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο της ανεργίας σε μία κρίσιμη καμπή της Ελληνικής οικονομίας, ενώ ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα. Κατά το περίοδο που πέρασε ο σύλλογος των εργαζομένων ήρθε σε επαφή με όλους τους τοπικούς φορείς και τους κοινωνικούς εταίρους λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις για την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα του.

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες επαναληπτικές εθνικές εκλογές οι τοπικοί άρχοντες φαίνεται να λησμόνησαν τις υποσχέσεις τους και τις διαβεβαιώσεις τους αποφεύγοντας όχι μόνο να λάβουν ουσιαστικές δράσεις ή να συμμετάσχουν σε τέτοιες για το μείζον κοινωνικό αυτό ζήτημα, αλλά δεν έχουν χρόνο ούτε και να μας συναντήσουν ή να συζητήσουν μαζί μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις