Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στις 7 Ιουνίου το τελευταίο επεισόδιο των «Βασιλιάδων»

Στις 7 Ιουνίου το τελευταίο επεισόδιο τω...

Ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης έκαψε καρδιές με το ρόλο του υδραυλικού και γυναικά Μηνά Καπάτου με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς

Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα του Euro 2012, δηλαδή την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της χιουμοριστικής σειράς του Mega «Οι Βασιλιάδες» που αγαπήθηκε από το κοινό και έχει κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega δεν θέλει να «κάψει» την δημοφιλή του σειρά όταν θα ξεκινήσει το Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και έτσι αποφάσισε να ρίξει την αυλαία του σήριαλ την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Τώρα το ερώτημα είναι αν η σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες του Mega από την επόμενη χειμερινή τηλεοπτική σαιζόν. Όπως έχει γραφτεί και σχολιαστεί,  κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται ακριβώς να γίνει με τους «Βασιλιάδες» κι αυτό διότι οι περισσότεροι από τους συντελεστές του αγαπημένου σήριαλ, έχουν δηλώσει ότι δεν διατίθενται να ξεκινήσουν γυρίσματα αν πρώτα δεν λάβουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Ως γνωστό τα γυρίσματα της σειράς διακόπηκαν πριν από δύο μήνες λόγω οικονομικών δυσκολιών, ωστόσο δεν αποκλείεται η σειρά να ξαναπάρει μπροστά, να ξεπεραστούν τα εμπόδια και τη νέα σαιζόν να δούμε ολοκαίνουρια επεισόδια.

Η σειρά διαθέτει και Πατρινό ενδιαφέρον λόγω του Πατρινής καταγωγής ηθοποιού Γεράσιμου Σκιαδαρέση που είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών αλλά και λόγω του γοητευτικού Αιγιώτη Νίκου Αναδιώτη, μοντέλου και ηθοποιού που υποδύεται  τον "macho" κολλητό του Λεωνίδα (στο ρόλο ο Πάνος Βλάχος), Μηνά Καπάτο.

Ο Μηνάς που ενσαρκώνει στη σειρά, είναι ένα λαικό παιδί και υδραυλικός στο επάγγελμα με γνώσεις και στην κηπουρική. Έχει ορφανέψει από μικρός και έχει ζήσει τη σκληρή πλευρά της ζωής. Τσαμπουκάς και πεισματάρης, λύνει εύκολα τις διαφορές του με μπουνιές! Έχει όμως έναν κώδικα τιμής και δικαιοσύνης. Είναι γυναικάς και άπιστος, αλλά ταυτόχρονα ζηλιάρης και κτητικός απέναντι στην κοπέλα του, τη Μαρίνα. Είναι προστατευτικός απέναντι στον Λεωνίδα, ασχέτως που αρπάζονται κάθε τόσο! Έχει συνεργείο αυτοκινήτων, αλλά κάνει και κάθε είδους μαστορέματα.

Να σημειωθεί ότι ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης είδε την καριέρα του να απογειώνεται με τους «Βασιλιάδες» με αποτέλεσμα λόγω και της αρρενωπής παρουσίας του και του καλογυμνασμένου σώματος του να έχει γίνει ανάρπαστος από τα περιοδικά και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Η πιο τελευταία εμφάνιση του είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού «Men’s Health» (Μάιος 2012). Τέλος  να θυμίσουμε ότι το Euro 2012 θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου με τον αγώνα της Ελλάδας κόντρα στη διοργανώτρια Πολωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight