Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επί ποδός το Λιμενικό για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα

Επί ποδός το Λιμενικό για την έξοδο των ...

Με 22 κανονικά και έκτακτα δρομολόγια θα εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό την Μεγάλη Πέμπτη

Λύθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης οι κάβοι των πλοίων της ακτοπλοϊας καθώς έληξε η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό έχουν προγραμματίσει - κυρίως την Μεγάλη Πέμπτη που αναμένεται να αναχωρήσει το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων του Πάσχα - και έκτακτα δρομολόγια ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις έχουν δρομολογήσει μεγαλύτερης χωρητικότητας πλοία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου τα τρία δρομολόγια που θα γίνουν τα μεσάνυχτα από Πειραιά θα είναι των πλοίων «Έλυρος» για Χανιά, «Φαιστός Παλάς» για Ηράκλειο και «Αδ.Κοραής» για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και Κίμωλο.

Την μεγάλη Τετάρτη, μια ώρα νωρίτερα από τη λήξη της απεργίας, είχαν προγραμματιστεί δυο δρομολόγια για Κυκλάδες και Ηράκλειο και ειδικότερα στις 23.00  αναμενόταν να αναχωρήσουν το Blue Star Paros και το Superfast XII.

Για τη Μεγάλη Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια από Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη ενώ στα ίδια επίπεδα με πέρυσι παραμένουν οι τιμές των εισιτηρίων που από την 1η Απριλίου αυξήθηκαν έως και κατά 6%.

Μετά τις ακυρώσεις εισιτηρίων για τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, εξαιτίας της απεργίας των ναυτεργατών, η πληρότητα των πλοίων τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή αγγίζει το 100% και δεδομένης της αυξημένης κίνησης συστήνεται σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν να προσέρχονται στα λιμάνια αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις