Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Πολιορκία τσιγγάνων σε σπίτι

Αγρίνιο: Πολιορκία τσιγγάνων σε σπίτι

Αποφάσισαν να τιμωρήσουν τον καταδότη

Αν φανταζόταν τι τον περίμενε, δεν θα έκανε ποτέ καταγγελία στην Αστυνομία για το… τριήμερο πάρτι που είχαν στήσει ομάδες τσιγγάνων έξω από το σπίτι του στο Αγρίνιο! Οι νεαροί υποδέχτηκαν με πέτρες τους αστυνομικούς αλλά, όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, αποφάσισαν να «τιμωρήσουν» τον… καταδότη!

Ο άτυχος νοικοκύρης δεν άντεξε για τρίτη συνεχόμενη νύχτα το ξενύχτι που του επέβαλαν με το ζόρι οι εορτάζοντες τσιγγάνοι, οι οποίοι έκαναν πάρτι με μπόλικο αλκοόλ, έντονη μουσική και κροτίδες γύρω από τις φωτιές που είχαν ανάψει έξω από το σπίτι του στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα. Αλλά και οι αστυνομικοί που ειδοποίησε τα βρήκαν… σκούρα, καθώς οι συγκεντρωμένοι νεαροί άρχισαν να τους πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!

Με την παρέμβαση ενισχύσεων από δέκα περιπολικά και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τα επεισόδια πήραν τέλος. Μόλις απομακρύνθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, όμως, πάνω από 40 οργισμένοι τσιγγάνοι ξέσπασαν «βομβαρδίζοντας» με πέτρες και γεμάτα κουτιά μπύρας το σπίτι του ανθρώπου που τους χάλασε τη… διασκέδαση! Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστεί στο κεφάλι η σύζυγος του ιδιοκτήτη, που αναγκάστηκε να καλέσει και πάλι την Αστυνομία η οποία αυτή τη φορά παρέμεινε στην περιοχή για πολλές ώρες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις