Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θρήνος για το χαμό δυο νέων σε τροχαίο

Ηλεία: Θρήνος για το χαμό δυο νέων σε τροχαίο

Χθες το μεσημέρι

Η Ηλεία θρηνεί για τον χαμό δύο νέων παιδιών  της. Θύματα της αιμοσταγούς ασφάλτου που ζήλεψε τα νιάτα τους, ένας 28χρονος από την Ζαχάρω και μία 23χρονη από το Επιτάλιο. Ο Γιώργος Τζανέτος του Νίκου και η Νικολία Δαβουρλή του Παναγιώτη δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας. Χθες το μεσημέρι κόπηκε απρόσμενα το νήμα της ζωής

Οι δύο νέοι ξεκίνησαν  με την δίκυκλη μοτοσικλέτα από την Ζαχάρω με προορισμό την Κυπαρισσία προκειμένου να απολαύσουν μία όμορφή μεσημεριανή βόλτα. Η μοίρα όμως τους είχε ετοιμάσει ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν είχαν καταφέρει παρά να διανύσουν μερικά χιλιόμετρα. Οι δείκτες του ρολογιού κόντευαν να αγγίζουν τις 13:20.

Οι δύο νέοι πάνω στην μηχανή χαίρονταν τον ήλιο και τον αέρα που χτυπούσε τα καλυμμένα από τα κράνη πρόσωπά τους. Έφταναν στην διασταύρωση του Καλού νερού. Μπροστά τους ένα τρακτέρ με καρότσα.

Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε προσέκρουσαν με σφοδρότητα πάνω του. Οι δύο νέοι εκσφενδονίστηκαν από την μηχανή και έπεσαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα.

Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περίοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο και έτρεξαν κοντά στους δύο νέους αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά μέχρι να φθάσει ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας όπου μεταφέρθηκε ο 28χρονος και η 23χρονη και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις