Από το Κλαδικό Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών Αχαΐας
"Το Δ.Σ. του συνδικάτου μας χαιρετίζει τους εργαζόμενους του ομίλου COCA COLA 3E που σηκώνουν το κεφάλι στην εργοδοτική επιθετικότητα προχωρώντας σε στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία απαντώντας στην τρομοκρατία της εταιρίας για «οικειοθελείς» απολύσεις, άρνηση υπογραφής σύμβασης, αντιστεκόμενοι στις 3 απολύσεις που πραγματοποιεί η εργοδοσία.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια σε αυτήν την επίθεση. Έναν αγώνα που μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο όταν οι εργαζόμενοι μέσα στον κλάδο και μεταξύ των κλάδων συντονίσουν τη δράση τους και στηρίζουν έμπρακτα τις μάχες που δίνονται.
Είναι ώρα η εργατική τάξη στο σύνολο της να συσπειρωθεί γύρω από τη γραμμή της ταξικής σύγκρουσης με την εργοδοσία και την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, κόντρα στο συμβιβασμό και τη μοιρολατρία που καλλιεργούν χρόνια τώρα οι πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι έχουν χρέος να συσπειρωθούν γύρω από τις ταξικές δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα, να μαζικοποιήσουν τα ταξικά συνδικάτα".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










