Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε νέο καθημερινό σήριαλ

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε νέο καθημερινό σήριαλ

Ο ηθοποιός θα παίξει στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» του Mega

Ο Πατρινής καταγωγής γοητευτικός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα παίξει απ’ όσο είδαμε από το σχετικό τρέιλερ στη νέα καθημερινή σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται στο κανάλι Mega Channel από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19.00 στη θέση του σήριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ», με τίτλο «Κλεμμένα όνειρα». Πρόκειται για μία φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγή με νεανικό χαρακτήρα η δράση της οποίας λαμβάνει χώρα σε ένα ιδιωτικό Κολλέγιο της Αθήνας, όπου ο Άρης, γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας, είναι ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στους συμφοιτητές του και ο αγαπημένος των κοριτσιών, παρά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα του.

Βασικό ζευγάρι της σειράς είναι ο Δημήτρης (Αλέξανδρος Σταύρου) και η Αλεξάνδρα (Ελισάβετ Μουτάφη), οι οποίοι είναι οι γονείς του Άρη αλλά ο γάμος τους έχει στηριχτεί στο ψέμα, καθώς ο Δημήτρης έχει κι έναν εξώγαμο γιο, του οποίου την ύπαρξη αγνοεί. Τα δυο του παιδιά θα βρεθούν να σπουδάζουν στο ίδιο κολλέγιο και θα είναι εντελώς ανταγωνιστικά μεταξύ τους.

Η πρωτιά λοιπόν του Άρη θα απειληθεί από την έλευση του Σταύρου που είναι παιδί φτωχής γειτονιάς. Λόγω των εξαιρετικών του ικανοτήτων, ο Σταύρος θα καταφέρει να σπουδάσει στο Κολλέγιο με υποτροφία ενώ γρήγορα τα δύο αγόρια θα γίνουν ανταγωνιστές τόσο για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα της σχολής όσο και για μια κοπέλα.

Δεν γνωρίζουν ωστόσο, ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πιο επικίνδυνα από αυτά που τους χωρίζουν.

Στη νέα σειρά που ευελπιστεί να κατακτήσει το κοινό όπως είχαν καταφέρει και τα «Μυστικά της Εδέμ» παίζουν εκτός από τους Αλέξανδρο Σταύρου και Ελισάβετ Μουτάφη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσω Λασκαράκη, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, η Λίλη Τσεσματζόγλου, η Άντα Λιβιτσάνου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που υποδύεται τον Κίμωνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει παίξει και στην άλλη επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, τη «Ζωή της άλλης» με την Κάτια Δανδουλάκη και την Αθηνά Οικονομάκου αντικαθιστώντας τον Όθωνα Μεταξά.

Ειδική συμμετοχή στην σειρά θα έχουν οι ηθοποιοί: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη (Άρτεμη), Νίκος Γαλανός (Φίλιππος) και η Άννα Αδριανού (Άννα) ενώ ακόμη θα παίξουν ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο Χρήστος Πλαίνης, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Δημήτρης Γεροδήμος, κ.α.

Το σενάριο υπογράφουν οι Δημήτρης Αρβανίτης, Άννα Αδριανού, Γιώργος Κρητικός, Μάρω Καραγιαννοπούλου, Μάρκος Βρεττός ενώ η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Αρβανίτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight