Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα χιουμοριστικά παραλειπόμενα της ...σκυθρωπής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

Τα χιουμοριστικά παραλειπόμενα της ...σκ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Ευτράπελα που συζητήθηκαν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια

Πολλά παραπολιτικά στιγμιότυπα περιελάμβανε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο της Αθήνας. Σας παραθέτουμε ορισμένα απο αυτά.

Κατα την είσοδό του στην αίθουσα συνεδριάσεων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να χαιρετίσει την Γ.Γ. του ΚΚΕ. Το χέρι του όμως έμεινε μετέωρο γιατί εκείνη την στιγμή έπεσε η τσάντα της κ. Παπαρήγα και η ίδια έσκυψε να την πάρει.

Μόλις έκατσε στη θέση του ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έβγαλε απο την τσάντα του το νέο ipad 2 το ο οποίο έδειξε στην κ. Παπαρήγα που καθόταν δίπλα του. Αποδείχθηκε και η ίδια λάτρης της τεχνολογίας αφού αμέσως έβγαλε απο την τσάντα της και το δικό της ipad. Aκολούθησε ολιγόλεπτη συζήτηση μεταξύ τους για την τεχνολογία αφού και οι δύο αποδεικνύονται λάτρεις της.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης περίμενε υπομονετικά μέχρι να προσέλθει σητν αίθουσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ζωγραφίζοντας ... καραβάκια στις κόλλες απο χαρτί που είχε μπροστά του. Χαριτολογώντας μάλιστα ψυθίρισε στους δημοσιογράφους οτι θα έπρεπε να γράψει κάτω απο τη ζωγραφιά "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε".

Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση προσήλθε στην αίθουσα συσκέψεων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επειδή ξέχασε τα γυαλιά του. Ζήτησε μάλιστα να του τα φέρουν απο τα εσωτερικά γραφεία του κτιρίου.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, η πόρτα συσκέψεων άνοιξε, όχι για να βγουν οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά για να μπουν οι σερβιτόροι του Προεδρικού Μεγάρου κουβαλώντας ορισμένους δίσκους με... σάντουιτς κάτι που για πολλούς σήμαινε οτι η συζήτηση θα τραβήξει επί μακρόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις