Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέρρευσε παλιό σπίτι στο Πετροχώρι από την κακοκαιρία - Κινδύνευσε ο βιολογικός της Κάτω Αχαΐας - Φούσκωσαν Πείρος και Μεγανίτης

Κατέρρευσε παλιό σπίτι στο Πετροχώρι από...

Διάσπαρτες κατολισθήσεις σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφήνει πίσω της η χθεσινή έντονη βροχόπτωση εργάζονται μηχανήματα. Διάσπαρτες είναι οι κατολισθήσεις σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Οι περισσότερες είναι στον νομό Ηλείας αναφέρει στο thebest.gr ο Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Λόγω της βροχής χθες φούκσκωσαν επικίνδυνα ο Πείρος στη Δυτική Αχαΐα και ο Μεγανίτης στην Αιγιάλεια.

Προβλήματα στη Δυτική Αχαΐα -Βγήκε η θάλασσα έξω στη Μπούκα και εγκλωβίστηκε γυναίκα - Φούσκωσε o Πείρος, πλημμύρισαν καλλιέργειες

Εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Ηλεία από την ξαφνική κακοκαιρία


Πολλά είναι τα προβλήματα στη Δυτική Αχαΐα . Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος αναφέρει ότι λόγω της έντονης βροχόπτωσης που διήρκησε 24 ώρες και ήταν έντονη, κατέρρευσε τμήμα παλιού σπιτιού στο Πετροχώρι και από θαύμα δεν είχαμε θύματα.

Επίσης λόγω του Πείρου που φούσκωσε και υπερχείλισε σε κάποια σημεία, κινδύνευσε ο βιολογικός καθαρισμός της Κάτω Αχαΐας.

Όπως αναφέρει υπήρξε εισροή υδάτων αλλά η κατάσταση συγκρατήθηκε και δεν προκλήθηκαν ζημιές. Και σήμερα μηχανατα από τον Δήμο και την Περιφέρεια εργάζονται στο σημείο για να γίνει θωράκιση μια και οι βροχοπτώσεις αναμένεται να συνεχιστούν.

Ο Θανάσης Ραυτακόπουλος αναφέρει επίσης ότι υπήρξαν πλημμυρικά φαινόμενα ατον Αλισσό, στο Αχαϊκό και σε άλλες περιοχές ενώ τονίζει πως παρά τις παρεμβάσεις του Δήμου λόγω των καμμένων εκτάσεων κατεβαίνει μεγάλος όγκος φερτών υλικών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις