Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαψεύδουν Υπουργείο και Θ. Πισιμίσης τα περί αποπομπής του από τη διοίκηση του ΠΓΝ Πατρών- Τι λένε στο thebest.gr

Διαψεύδουν Υπουργείο και Θ. Πισιμίσης τα...

Δεν με κάλεσε κανείς και για κανένα λόγο δηλώνει o Διοικητής

Την ώρα που οι φήμες που θέλουν τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Θόδωρο Πισιμίση να είναι με το ένα πόδι εκτός διοίκησης ο ίδιος καθώς και κύκλοι του υπουργείου Υγείας διαψεύφουν τις σχετικές πληροφορίες. Με δήλωσή του στο thebest ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν εκλήθη ποτέ στην Αθήνα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα και πως όλα διαρρέονται από μερίδα συνδικαλιστών που τον θέλουν εκτός νοσοκομείου.

Η φημολογία εντάθηκε τις τελευταίες ημέρες με πληροφορίες που ήθελαν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ζητά την παραίτησή του, να αποσπά την άρνησή του και τελικά να απομακρύνεται δια της αποπομπής από τη θέση του.

Την ίδια ώρα κύκλοι του υπουργείου Υγείας με τους οποίους συνομίλησε το πρωί της Πέμπτης το thebest.gr αναφέρουν ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες περί απομάκρυνσης του κ. Πισιμίση από τη θέση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας. «Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τη θέση του στο Νοσοκομείο. Συνεχίζει να κάνει κανονικά τη δουλειά του», ήταν τα λόγια των παραγόντων που Υπουργείου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις